A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR BAIT LIQUID 500ML
BENZAR BAIT LIQUID 500ML

Hihetetlen töménység, nagyon magas minőség és rendkívüli fogósság jellemzi a Benzar Bait Liquid-eket. Ezek, a fél literes kiszerelésben kapható folyadékok, nem is igazán aromák, hanem sokkal többet annál! A család kilenc tagot számlál, melyek között markáns különbségek vannak.

Az első négy típus egytől-egyig halas alapra épül, mégis édes, gyümölcsös kivonatokat tartalmaz. Ezek, az édes-halas ízek valódi négy évszakos csalogatók, melyekkel eredményesek lehetünk az intenzíven telepített és a természetes vizeken egyaránt! Mind az eper, a mangó, az ananász és a csoki-narancs jól-bevált, hosszú ideje eredményesen használt ízek, melyeket némileg újragondoltunk és egy „büdös", halas alapra helyeztünk.

A következő két típus, a májolaj és a komplex halolaj, igazán kiemelkedő jellemzőkkel bír. Ezek a folyadékok nagy tisztaságú, természetes olajok, amelyek tartalmaznak minden olyan aminosavat és egyéb, nagyon értékes összetevőt, amelyek a halak számára hatalmas csáberőt jelentenek. Olaj mivoltukból kifolyólag elsősorban a nyári időszakban érdemes nekik bizalmat szavazni.
A sort pedig három, szintén kizárólag természetes kivonatokra épülő elem zárja, melyek a belachan&krill kivonat, a zöldajkú kagyló kivonat és a kukoricacsíra-likőr. Ezeket érdemes az otthon készült bojlikban is használni, hiszen azok beltartalmi értékét rendkívüli módon növelik!
Fontos jellemzője, hogy PVA-barát, így stick mixek is meglocsolhatóak, aromázhatóak vele!

TIPP: A Bait Liquid-ek használata során semmiképp sem essünk túlzásokba, hiszen nagy töménységű folyadékok ezek. Az etetőanyagok csalogatóhatásának fokozásán túl akár az otthon készült bojli mixekben is remek adalékok lehetnek!

TECHNOPLANKTON AROMACSEPP
270 Ft
Részletek
SBS PREMIUM BAIT DIP 80ML - 250ML
1 650 Ft-tól
Részletek
SBS CORN STEEP LIQUOR NATUR, FLAVOURED 500ML
2 490 Ft-tól
Részletek
SBS LIQUID LIVER 250ML
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACTAMINO
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACT NATURAL
4 990 Ft
Részletek
PVA termékek és használatuk
Megjelent: 2020. szeptember 21. | Forrás: Kubuk Dániel

Pontyhorgászatok során elsődleges cél a szelekció. Ebben nagymértékben segíthet, ha a megszokott bordáskosár illetve mothodkosár helyett egy egyszerű nehezéket például egy Go Green nehezéket választunk. Ez az előny, hogy remekül szelektálja az etetőanyag felhőre odasereglő kistestű halakat azonban hátrány is, ugyanis jelentős mértékben csökken az attraktív hatás a csalink közvetlen közelében. Így hosszabb idő is eltelhet kapástalanul, vagy akár egy rövidebb ...

Bevetésen a Benzar bojlik
Megjelent: 2020. szeptember 15. | Forrás: Kubuk Dániel

A termetes halak megfogásához bizony nem minden esetben elég a szerencse. Természetesen megfoghatók a matuzsálemi óriások is egy-egy jobb napon, de nagyban számít, mit is teszünk az ügy érdekében! Mivel az általunk keresett halak óvatosan táplálkoznak, ugyanis már sokmindent megéltek, időre van szükség mielőtt felveszik az általunk felkínált csalit. Ehhez viszont fontos, hogy a csali ott várja a megfelelő pillanatig. Így tehát szelektálnunk kell. Ennek az egyik ...

Dupla vagy semmi!
Megjelent: 2018. november 07.
Feeder bottal nagytestű pontyokra, avagy a Maconkai Víztározó messze földön híres halai és egy sor nagyhalas praktika Szabó Bencétől. A felszerelésekről, a taktikáról, a végszerelékről és az eredményes csalogatóanyagokról egyaránt szó esik ebben a nem hétköznapi filmben, amely jó példája annak, hogy ha minden részlet a helyén van, akkor micsoda élményekben lehet részünk mindössze néhány óra alatt is!
Methodozás vihar előtt
Megjelent: 2018. október 11.
Egy erős zivatar érkezése előtt sokszor van igazán fülledt idő. Ebben az általában légnyomás csökkenéses helyzetben a pontyok kapókedve sokkal kisebb, fel kell készülni az egészen finom kapásokra is. Azonban ha jól választjuk meg a felszerelést és persze az etetőanyagok, akkor így is sikeresek lehetünk. Jó példa erre Benzár Zsolt legújabb filmje ahol a vihar előtti időszakban, szükség van apró trükkökre, finomságokra, annak érdekében hogy a pontyokat horogra csalja.
Bányatavi methodozás
Megjelent: 2018. augusztus 30.
Egy bányatóban sok kihívással kell megküzdeni, van olyan, hogy a halak nem a mederfenéken táplálkoznak. Ezeket a szituációkat az eredményes horgászat érdekében nekünk is követni kell. Benzár Zsolt, most egy hasonló helyzetben mutatja meg mikor és hogyan kínálja fel a csalit.
Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.
Magazin 2018 március
Megjelent: 2018. március 29.
Ha tavasz akkor kiállások, a HorgászShowra tekintünk egy picit vissza elsősorban az ott bemutatott újdonságokra. Szilvási Szilárd egy tavaszi etetőanyag keverési praktikát mutat be. Egy picit a konyhába is bekukkantunk ahol Andrejszky Zoltán a Cuda késeket mutatja be,. A methodhorgászoknak is előrukkolunk újdonságokkal a Benzár Mix kínálatából most a folyadékok vannak soron. Egy érdekes trükköt oszt meg velünk Lukácsi Béla a tavaszi zsinórcserével kapcsolatosan.