A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR BAIT BOOSTER
BENZAR BAIT BOOSTER

A tradicionális aromák kedvelői számára is akad egy kiváló újdonság a Benzar termékek között! A Benzar Bait Booster rendkívül univerzális folyadék, hiszen segítségével gyakorlatilag bármilyen etetőanyag csalogatóhatását fokozhatjuk. Rendkívül sűrű aroma ez, melyet használat előtt érdemes vízben feloldani, majd úgy hozzáadni a bekeverni kívánt száraz etetőanyaghoz. 250 ml-es, kimondottan praktikus kiszerelésének hála akár több horgászatra is elegendő!
Hordozóanyagának köszönhetően minden időszakban eredményes, hiszen a lehűlt és a felmelegedett vízben is remekül dolgozik! Az etetőanyag aromázásán túl tökéletesen alkalmas száraz pelletek beáztatására, valamint az etetésre szánt magvak ízesítésére is. Olyan étvágyfokozókat, attraktorokat tartalmaz, amelyek még az agyonhorgászott vizeken is nagy hatást gyakorolnak a pontyokra!
Fontos jellemzője, hogy PVA-barát, így stick mixek is meglocsolhatóak, aromázhatóak vele!
6 különböző ízben kapható a termék, melyek között van kettő igazán édes, az emberi orr számára is kifejezetten kellemes típus, a csoki-narancs, illetve az ananász. A másik négy variáns közül kettő, a fokhagyma-robin red és a chili-krill, a fűszeres-halas vonalat képviseli, míg a májolaj és a zöldajkú kagyló ízesítésű a klasszikus, „büdös” aromák közé sorolható.
TIPP: A lehűlt vizekben érdemes nagy koncentrációban használni, hiszen, egyrészt a jéghideg vízben is remekül terjed, másrészt pedig a halak ebben az időszakban sokszor csak a túlaromázott keverékekkel csaphatóak be, így ne féljünk akár fél flakonnal is hozzáadni 1 kg száraz keverékhez!

TECHNOPLANKTON AROMACSEPP
270 Ft
210 Ft
Részletek
SBS PREMIUM BAIT DIP 80ML - 250ML
1 650 Ft-tól
Részletek
SBS CORN STEEP LIQUOR NATUR, FLAVOURED 500ML
2 490 Ft-tól
Részletek
SBS LIQUID LIVER 250ML
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACTAMINO
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACT NATURAL
4 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Csurgó nagypontyai - 2. rész
Megjelent: 2019. november 13.
A film második részéből kiderül, hogy mi történt a Fehérvárcsurgói-víztározón Bencével az éj leple alatt, na meg a horgászat második napján! A türelem és a kitartás, ha némi szerencsével is párosul, fantasztikus élményekben lehet részünk egy ekkora vízen is. Hatalmas izgalmakra van kilátás, hiszen a horgászat java még csak most jön! Nagytestű pontyokból nem lesz hiány! 
Csurgó nagypontyai - 1. rész
Megjelent: 2019. november 07.
A fehérvárcsurgói Víztározó messze földön híres nagypontyait vette üldözőbe ezúttal Szabó Bence. A tározó nem egy tipikus feederes pálya, hiszen a bojlis technika és a behúzós horgászat az, ami itt igazán eredményre vezet. Ennek ellenére kellő felkészültséggel, kitartással és némi szerencsével fantasztikus horgászatban lehet része az embernek feeder bottal is ezen a hatalmas vízen! Hogy Bence mit fogott az itt eltöltött másfél nap alatt? A filmből kiderül! ;)  Az első részben a horgászat első napjának részleteibe nyerhet minden érdeklődő betekintést, az egy hét múlva megjelenő második részben pedig jön a folytatás, a finálé!   
Kapitális pontyokkal mérkőztem
Megjelent: 2019. július 04.
Bence ezúttal a Hortobágyi Halgazdaság III-as számú tavának nagytestű pontyait próbálja becserkészni, ami nem könnyű feladat! A víz hatalmas nyomásnak van kitéve az év közel minden napján, így tapasztalt, sokat látott példányok lakják a tavat. A megfelelő stratégia, a jól kiválasztott, egyébként már sokat bizonyított csalogatóanyagok azonban egy fantasztikus horgászatot eredményeztek!
A holtág ezüstös lakói
Megjelent: 2019. május 09.
Második legnagyobb folyónk, a Tisza számos holtágat hagyott hátra a folyószabályozást követően. Szabó Bence ezúttal a Szegedtől délre található holtág rendszer Lisztes nevű szakaszára látogatott el, ahol egy ízig vérig tavaszias kárászhorgászatban volt része. No, a holtág lakói nem adták ám magukat könnyen, de néhány apró fortélynak köszönhetően sikerült belőlük szép számmal fogni! 
Dupla vagy semmi!
Megjelent: 2018. november 07.
Feeder bottal nagytestű pontyokra, avagy a Maconkai Víztározó messze földön híres halai és egy sor nagyhalas praktika Szabó Bencétől. A felszerelésekről, a taktikáról, a végszerelékről és az eredményes csalogatóanyagokról egyaránt szó esik ebben a nem hétköznapi filmben, amely jó példája annak, hogy ha minden részlet a helyén van, akkor micsoda élményekben lehet részünk mindössze néhány óra alatt is!