A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT

Carp Expert Elite Feeder bot

A Carp Expert nagyon magasra tette a lécet az Elite feeder megalkotásával. IM 10-es karbonszövet tette lehetővé hogy egy könnyű, de gyors és jól kezelhető feederbot szülessen.

A terhelés hatására gyönyörű ívben meghajló és közben felkeményedő bottest, maximális hatékonysággal őrli fel a horgon védekező hal erejét.

Minőségi parafa nyele kényelmes, stabil fogást nyújt. A 3 féle hosszhoz egyaránt 60-120 gramm dobósúly tartomány párosul, így gond nélkül elérhetőek a parttól távoli haltartó helyek, vagy meghorgászhatók folyóvizeink többsége.

Betétes orsótartóval rendelkezik, mely stabilan tart és a 13 SIC betétes gyűrű garantálja a pontos dobást, valamint hogy zsinórunk még több horgászat alkalmával se sérüljön meg.

A horgászbot háromféle erősségű spiccel kerül forgalomba.

Egy igazán minőségi horgászbot azoknak, akik nem csak a szerencsére akarják bízni a horgászat eredményességét.

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
Részletek
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin 2020 szeptember
Megjelent: 2020. szeptember 30.

Ebben a kora időszakban a nagy pontyok horgászatát járjuk körbe Szabó Bencével, természetesen nem mehetünk el a halvédelem mellet sem, a pontyok védelméhez csörgő Tamás ad tippeket. Mostanában egyre népszerűbb a busa horgászata, ehhez ad tippeket Szilvási Szilárd. Az ősz természetesen a ragadozók hónapja is, agy a Lukácsi Béla által készített kősüllős blokk a pergetőhorgászoknak nyújt segítséget

Energofish Magazin - 2020 augusztus
Megjelent: 2020. augusztus 19.

Mostani magazinunkban, sügérpergetéshez kapunk tippeket Lukácsi Bélától, megismerhetjük a legújabb Benzár Mix No Limit feederbotot. A busahorgászat rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk Szilvási Szilárd segítségével. Bokor Károly pedig a legújabb univerzális pergetőbotját mutatja be.