ORSÓ INTRUDER FEEDER
Fárasztás hatékonysága
Távdobáshoz
Futása
Szerencsére, ha már egy modern feeder orsót szeretnénk vásárolni, nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. Az Intruder Feeder 6000 is egy megfizethető orsó, mellyel megfizethetetlen élményekben lehet részünk. Egy light, medium-light, medium, medium-heavy horgászbotra hibátlan választás ez az orsó. Dob átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla, és az orsón való tárolás során ne legyen olyan, mint a rugó. Könnyített, sekély fém dob, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Ide tartozik a csapágyazott zsinórvezető görgő, ami minimális terhelésre is már forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A fék hangja elég hangos, sok olyan horgász van, akik ezt kifejezetten előnyként tartják számon. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával. Összességében egy kellemes feeder orsó, ami teljes mértékben kielégíti az átlagos hétköznapi pecák igényeit. Sőt még erősebb match botokon is bevethetjük, vagy használhatjuk rablózni is.
Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20113-600 ORSÓ INTRUDER FEEDER 6000 7 990 Ft
- +
Kosárba 60005+1Elsőfék4,7:1Sekély fém dob0,34 mm /120 m411
CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ
15 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk