OUTDOOR SOLAR KEMPINGLÁMPA

Outdoor Solar kempinglámpa

A Solar egy nagyon ötletes, ledes lámpa, mely akár normál elektromos hálózatról, USB kábellel, plusz a tetején elhelyezett napelem segítségével is tölthető. ha a belső akkumulátora lemerülne, akkor pedig 3 darab AA elemmel is használatba vehető. A 900 lumenes fényerő tökéletesen elég arra, hogy horgászhelyünk közvetlen környezetét teljesen megvilágítsa. 

Technikai paraméterei:  - Az alap belső akkumulátorral legalább 12 óra az élettartama, fokozatkapcsolóval nem rendelkezik az eszköz. (A fénytest teleszkóposan kihúzható, ezzel kapcsol be a termék)


- USB-ről, az USB adapter kapacitásától függően 3-5 óra alatt tölt fel. - napelemes töltésnél szintén ilyen idővel kell számolni.

- Plusz ha a belső akkumulátor lemerült, használható 3 darab AA elemmel is (nem tartozék).

- Súly: 288 gramm

- Szélessége: 8,5 cm

- Mélysége 8,5 cm (kerek forma)

- Magassága: 13 cm - kihúzva: 19 cm

Horgászathoz vagy bármilyen szabadidős kültéri tevékenységhez tökéletesen használható kiegészítő, mely az éjjeli pecákon is tökéletes társ.

Solar használati útmutató
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus Méret Jellemző
74991-015 ET Outdoor Solar kemping lámpa 5 190 Ft
- +
Kosárba Solar8,5x13-19 cm900 Lumen, Napelemes + USB töltővel
CAMOR LED-ES ELEMLÁMPA KARABÍNERREL
1 350 Ft
790 Ft
Részletek
OUTDOOR VECTOR KEMPING LÁMPA
2 790 Ft
Részletek
JAF ELEMLÁMPA USB POWER 3W
10 410 Ft
8 390 Ft
Részletek
RIDGEMONKEY BIVVY LITE PRO IR SÁTORLÁMPA
22 590 Ft
Részletek
RIDGEMONKEY BIVVY LITE ELITE IR VIZÁLLÓ SÁTORLÁMPA
28 990 Ft
Részletek
OUTDOOR LUMITACT KÉZI LÁMPA
3 390 Ft
Részletek
Match bottal télen
Megjelent: 2020. február 06. | Forrás: Frankó Zoltán

Az éghajlatváltozás, az elmúlt évek enyhe telei négy évszakossá tették a békés halak horgászatát, leginkább dévérkeszegre és pontyra horgászom ebben az időszakban. Nekem erre 2-3 órányi idő is elegendő, így munka után bátran elindulok egy közeli vízre. Van néhány fontos tényező, amihez alkalmazkodni kell annak, aki télen szeretné becserkészni a keszegeket, kárászokat, pontyokat. Talán a két legfontosabb a nappalok rövidsége és a pillanatnyi időjárási ...

TOP 10 karácsonyi ajándék ötlet pontyhorgászoknak
Megjelent: 2019. december 09. | Forrás: Őze Dániel

Egy igazi, akár bojlis pontyhorgásznak nem egyszerű feladat meglepetést kitalálni abban a rengetegben, ami ezt a módszert körbe öleli, így a szakmai részét ennek a technikának, ami az aprócikkek, horgok és végszereléki elemeket jelenti, én úgy gondolom, rá kell hagyni közös szinergiában a profi horgászokra. De, ennek a technikának is természetesen vannak olyan szükségelemei, melyeket bárki ki tud választani. Egy kis inspirációt és segítséget adva, 10 termék kerül ...