CUDA KÉS ÉS OLLÓ ÉLEZŐ

Cuda kés és olló élező

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak! Rögzítsük az alját bármilyen tiszta és sima felülethez és most jön a trükk:

EGY KÉZZEL TUDJUK MEGÉLEZNI OLLÓNKAT, KÉSÜNKET! Válasszunk hozzá egy, vagy több tetszőleges Cuda kést és egész életünk során szolgálni fognak minket.

Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!
 

Használati útmutató
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Jellemző Kiszerelés
80950-839 CUDA ÉLEZŐ 9 700 Ft
5 990 Ft
- +
Kosárba 8 cmKés és olló élezés 1 db
PIKKELYEZŐ KÉS HOSSZÚKÁS
1 130 Ft
Részletek
PIKKELYEZŐ KÉS KEREK
1 130 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FA HALTISZTÍTÓ DESZKA
9 990 Ft
Részletek
PIKKELYEZŐ KÉS DELUXE ROZSDAMENTES
1 190 Ft
Részletek
ENERGOTEAM ASZTALI HALFÜSTÖLŐ
19 990 Ft
Részletek
DOBÓLAPÁT-NYÉL CARP HUNTER 1,00M
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Magazin 2018 március
Megjelent: 2018. március 29.
Ha tavasz akkor kiállások, a HorgászShowra tekintünk egy picit vissza elsősorban az ott bemutatott újdonságokra. Szilvási Szilárd egy tavaszi etetőanyag keverési praktikát mutat be. Egy picit a konyhába is bekukkantunk ahol Andrejszky Zoltán a Cuda késeket mutatja be,. A methodhorgászoknak is előrukkolunk újdonságokkal a Benzár Mix kínálatából most a folyadékok vannak soron. Egy érdekes trükköt oszt meg velünk Lukácsi Béla a tavaszi zsinórcserével kapcsolatosan.