KOÓS CATFISH ZSUGORCSŐ FEKETE

Koós Ferenc neve mára összeforrt a harcsahorgászattal. A nevével fémjelzett KOÓS CATFISH kiegészítők egytől-egyig tudatosan fejlesztett, kiváló minőségű alapanyagokból előállított, extrém módon terhelhető termékek. A zsugorcső egy speciális műanyag cső, amely hő hatására összezsugorodik (láng, forró víz, gőz). Kivételesen jól használható a horgok kötésénél. A horogra ráhúzunk egy csövet, amelyet rámelegítve a legbiztonságosabb kötésvédőt kapjuk. A zsugorcsővel kialakított szereléknél a megfelelő szögben rögzíthetjük a horgot, vagy egyéb más kiegészítőnket (előkét, antennaszárat). Speciális végszerelékek elkészítéséhez is tökéletes, a megvalósítható ötleteknek csak a képzelet szab határt. 

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Kiszerelés
79700-060 WIZARD CATFISH ZSUGORCSŐ 6,0MM FEKETE 1DB/CS. (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 790 Ft
- +
Kosárba 6,0 mm1 db/cs
HORVÁTH RABLÓZÓS T-TÁVTARTÓ SZETT
790 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH SZILIKONCSŐ
790 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH HARCSA FORGÓKAPOCS
1 190 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH PELLET STOPPER
1 100 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH SPIRÁLFORGÓ 100LB
1 990 Ft
Részletek
WIZARD CATFISH CSAPÁGYAS FORGÓ+SPIRÁL KAPOCS 100LB
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.