KOÓS CATFISH RIG-IT KEVLÁR ELŐKEZSINÓR

Koós Ferenc neve mára összeforrt a harcsahorgászattal. A nevével fémjelzett KOÓS CATFISH kiegészítők egytől-egyig tudatosan fejlesztett, kiváló minőségű alapanyagokból előállított, extrém módon terhelhető termékek.
A modern horgászatban mára megszokott a specifikusan egy-egy horgászmódszerhez kifejlesztett előkezsinórok használata, melyek valamiben mindig többet nyújtanak, mint a szokványos zsinórok. Nincs ez másként a harcsa horgászatánál sem. A KOÓS Rig-It kevlár előkezsinór extrém szakítószilárdsággal és kopásállósággal rendelkezik, így garantálja hogy a legvehemensebb példányok is kifoghatóak vele. A kevlár technológiának köszönhetően tartósan ellenáll a gereben fogak koptató hatásának. 

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Szakítószilárdság Kiszerelés
79708-000 KOÓS CATFISH RIG-IT KEVLÁR ELŐKEZSINÓR 10M 1,00M/1 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 290 Ft
- +
Kosárba 1,00 mm130 kg10 m
HORVÁTH RABLÓZÓS T-TÁVTARTÓ SZETT
790 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH ZSUGORCSŐ FEKETE
790 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH SZILIKONCSŐ
790 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH HARCSA FORGÓKAPOCS
1 190 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH SPIRÁLFORGÓ 100LB
1 990 Ft
Részletek
KOÓS CATFISH CSAPÁGYAS FORGÓ+SPIRÁL KAPOCS 100LB
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
A Rhone harcsái
Megjelent: 2018. június 07.
A kutyogatásban rengeteg lehetőség van. Most a modern változatot mutatja Be Nekünk Lukácsi Béla és Dr. Kovács Adrián, akik ebben a filmben a hon harcsáin csiszolgatták a módszert. A filmet látványos és érdeke víz alatti felvételek teszik teljessé, ahol nem marad el a kapás sem.