A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR RAPID ETETŐANYAG 800G
BENZÁR RAPID ETETŐANYAG 800G

Benzár Rapid etetőanyag 800g

Előre kevert, már megnedvesítve a zacskóba kerülő, kifejezetten a method technikához készült etetőanyagok ezek, melyek egyszerűségüknek hála biztosan sokak kedvencei lesznek!

A Rapid etetőanyagok mindegyike nagy mennyiségben tartalmaz hallisztet, melynek köszönhetően a nagytestű pontyok horgászatában is kifejezetten jó választás ez az etetőanyagcsalád. Ugyancsak előnyös tulajdonsága az említett keverékeknek, hogy bőségesen tartalmaznak különböző színű, 2 mm-es mikropelleteket, melyek nemcsak tartalmasabbá teszik az egyébként finomszemcsés etetőanyagokat, hanem a figyelemfelkeltésért is felelnek.

Persze, a kérdés jogos: mégis miért jó az, ha már előre be van keverve egy etetőanyag? Nos, a válasz egyszerű. Egyrészt azért, mert értékes időt spórolhatunk meg ezáltal a vízparton, pláne késő ősszel vagy télen, amikor az etetőanyag megfelelő elkészítése sokszor akár fél órát is igénybe vehet. Másrészt pedig fontos, hogy ezeket az etetőanyagokat nem lehet elrontani, nem lehet túl nedvesre vagy túl szárazra keverni, így tökéletesen tudják őket használni azok a horgászok is, akik csak most ismerkednek a method technikával és még kevésbé rutinosan keverik a kosárba valót.

Rendkívül széles szortiment, különleges aromák jellemzik a Rapid etetőanyagokat, melyek zöme kifejezetten büdös típus, mint a polip-tintahal, a green betaine, a chillis-fűszeres vagy a krilles, ugyanakkor van két teljesen egyedi íz is, melyek a csoki-mentol és a hal-scopex. Ez utóbbiak a piacon abszolút egyedülálló aromakombinációk, amelyek a halak számára is az újdonság erejével hatnak.

LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
990 Ft-tól
Részletek
BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
1 090 Ft-tól
Részletek
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Részletek
Premium Method Mix
2 290 Ft
Részletek
Bemutatom az új Benzár etetőanyagokat!
Megjelent: 2020. március 03. | Forrás: Szabó Bence

Az év első horgászkiállításán, a Fehován debütáltak a 2020-as Benzár újdonságok, melyek között szokatlanul sokféle etetőanyag is helyet kapott. Hogy miért? Azért, mert úgy éreztük, hogy a meglévő szortimentünk még nem fedi le teljes egészében a horgászok igényeit. A most megjelent etetőanyagcsaládokkal azonban a paletta gyakorlatilag teljesség vált és bátran kijelenthetem, hogy nincsen olyan szituáció, amelynek megoldásához ne találnánk tökéletesen megfelelő ...