A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX PASTONCHINO 800G
BENZÁR MIX PASTONCHINO 800G

Benzár Mix Pastonchino

A Pastonchino egy különleges adalékanyag, amely nem más, mint olajos, süllyedő, közepes szemcseméretű, különböző aromákkal kezelt, nehéz morzsa és magvak megfelelő arányú keveréke.

Az etetőanyaggal megfelelően bekeverve, a Pastonchino rendkívül kellemes és tartós aromái sokáig az etetésen tartják a halakat.

Az eredetileg Olaszországban használt adalékanyag mára már hazánkban is elterjedt, használják a versenyhorgászok, a pontyos, kárászos, dévéres etetőanyagok kiegészítőjeként.

Gyorsítja az etetőanyagok bontását, melynek például a mélyebb vizekben van jelentősége. Ajánlott bekeverés max.15% arányban a készre kevert etetőanyaghoz.

Úszós és feederes horgászoknak is ajánlott adalékanyag, citrusos édes illata, minden békéshal számára kifejezetten jó csalogatóhatással bír.

TÍMÁR MIX FOLYÓVÍZI AGYAG 2 KG
1 590 Ft
Részletek
TÍMÁR MIX TTX KUKORICAPOGÁCSA
1 690 Ft
Részletek
TÍMÁR MIX SAJTLISZT
2 290 Ft
Részletek
ROBIN RED
3 490 Ft
Részletek
SPECIAL POP UP MIX
4 990 Ft
Részletek
Flavatract and Flavone
3 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Feederiskola
Megjelent: 2018. augusztus 02.
Finomszerelékkel mindig nagy élmény horgászni, különösen akkor, ha a ponty a célhal! Vékony előkével, apró horgokkal bármely tavon, nagy eséllyel zsákmányolhatunk belőlük. A srácok egy barátságos, kis tó partjának vendégei voltak, ahol Bence mutatta be Gábornak, a hosszú előkés, finomszerelékes feederezés világát
Tisza-tó keszegei
Megjelent: 2018. április 12.
A Tisza-tavat sokan a ragadozó állományáról ismerik, de újabban a ponty állománya is egyre erősebb. Tudni kell azonban, hogy ez a vadregényes tó szép számmal rejt keszegeket is. Az utóbbinak jártunk utána Szabó Bencével, aki némi útmutatással először horgászott ezen a sok csodát rejtő vízen.