A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR MIX SERIA METHOD CSOKI-NARANCS PELLET
BENZAR MIX SERIA METHOD CSOKI-NARANCS PELLET

Benzár Mix Seria Method - Csoki-narancs pellet Benzár Zsolt receptúrája alapján összeállított rendkívül fogós ízösszeállításban kapható zacskós pellet. A Benzár Seria Method etetőanyagok és 2 mm-es method pelletek mellett, a széria tovább bővült, a nagyobb méretű pelletekkel.

A 4, 8 és 12 mm-es pelleteket magukban is lehet használni etetésre és csalizásra egyaránt. A 4 mm-es változat akár még method kosárba is kiválóan alkalmazható. A nagyobb méretekkel pedig szelektáló hatást elérve, lehet csalizni vagy akár natúr etetőanyagot dúsítani.

Színe piros, egy minimális narancs árnyalattal, mely párosul egy rendkívül intenzív narancsos, csokis hátterű aromával és ízzel.

Fúrt pelletek, így egy gumikukoricával vagy lebegő bojlival kombinálva, rendkívül figyelemfelkeltő nyári csali is lehet belőlük, de magában is felkínálhatóak természetesen.

A 18 mm-es változat a bojlis és nagyponty horgászoknak is kiváló alternatíva lehet nyárra, ebben a különleges ízvilágban. Hatékonysága tovább növelhető a közkedvelt Benzár aromák hozzáadásával, mint a Bait Steam, vagy a Bait Liquid, mely a víz alján egy plusz felhőt is képez a pelletek körül, odacsalogatva a nagyobb testű halakat.

SBS PRE-DRILLED HALIBUT PELLETS 1KG
2 990 Ft
Részletek
SBS CSL PELLETS 1KG, 5KG
1 890 Ft
Részletek
SBS PREMIUM PELLETS 1KG, 5KG
2 290 Ft-tól
Részletek
SBS HIGH OIL HALLIBUT PELLET
2 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACT BETAIN CARP PELLETS 1KG, 5KG
2 190 Ft-tól
Részletek
Micro Match Betain Pellet
2 290 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk