BENZAR MIX FERMENTED CORN 800G

Benzár Mix Fermented Corn

Az erjesztett etetőanyagok fogóssága mára megkérdőjelezhetetlenné vált, hiszen bizonyos szituációkban egyszerűen nem lehet ezektől kívánatosabb csalogatóanyagokkal kínálni uszonyos barátainkat!

A Benzár Seria Fermented kukorica kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készült egy speciális erjesztési folyamat eredményeként. Erős, de kellemesen erjedt illattal rendelkezik.

Felhasználási módjai:
- Horogra tűzve
- Horog mellé felfűzve hajszálelőkén vagy szilikonon, csalitüskén
- Etetésre is tökéletes

Bár alapvetően a nyári időszakban fogósak igazán az erjesztett etetőanyagok és magok, de a tesztek során nagyon kellemes meglepetéseket okoztak a tavaszi és az őszi időszakban is, így gyakorlatilag áprilistól októberig bármikor érdemes velük kísérletezni!

- Folyóvízre is kitűnő alternatíva etetéshez és csalizásra egyaránt. 
- Törpeharcsás vízterületekre is kiválóan alkalmas, önmagában vagy meglebegtetve.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Egység ár Típus Kiszerelés
98101-271 BENZAR MIX FERMENTED CORN 800 G 1 490 Ft
- +
Kosárba 1862.5 Ft/KG Fermented Corn800 g
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
Részletek
JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
Részletek
TIMÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
990 Ft-tól
Részletek
BENZÁR MIX ETETŐANYAG 1KG, 3KG
1 090 Ft-tól
Részletek
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Részletek
Premium Method Mix
2 290 Ft
Részletek
Rakós botos kikacsintás
Megjelent: 2023. április 22. | Forrás: Szarka László

Már régóta készültünk Varsányi Miklóssal, az Energofish Feeder Team versenyzőjével egy közös horgászatra, ám most, amikor végre összejött, azzal kellett szembesülnöm, és tett különösen kíváncsivá, hogy nem feederbottal, hanem rakóssal fogunk horgászni. Ráadásul nem is akármilyen apropóból kaptam a meghívást a kiskunhalasi Ezüst-tóra, hiszen Miklós a megrögzött feederes arra adta a fejét, hogy részt vesz az első ízben kiírt Free Style Rakós botos OB ...

Methodos felkészülés
Megjelent: 2023. március 18. | Forrás: Szarka László

Alig néhány éve annak, hogy a method feeder országos bajnokság döntőjén, amelyet akkoriban még csak kétfordulós versenyként rendeztek meg, gyakorlatilag mindenki részt vehetett, aki benevezett az eseményre. Ehhez képest az idei, immár hetedik method bajnokság esetében már az is kisebb fegyvertény, ha valaki a százhúsz fős középdöntőbe kvalifikálja magát, az meg különösen, amikor valaki ezen az akadályon is túljutva, majd részt vehet a negyvenfős bajnoki döntőn. ...