A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR METHOD SMOKE 50ML
BENZAR METHOD SMOKE 50ML

Benzár Method Smoke

A legsikeresebb methodos horgászok táskáiban rendre lapul néhány olyan adalék, melyek kilétét a nagyközönség előtt homály fedi. A Benzar Method Smoke aroma piacra dobásával az egyik titkos csalogatóanyagról rántjuk le a leplet.

A Smoke egy egyedi, tubusos kiszerelésű, nagyon sűrű és rendkívül intenzív aroma, melyet, töménysége miatt elsősorban közvetlenül a csalira érdemes nyomni. Állagának köszönhetően jól tart bármilyen pelleten, bojlin vagy szemes terményen, így biztosak lehetünk abban, hogy a fenékre érkezést követően is ellátja majd a feladatát!

Összetevőinek hála csalink körül egy nagyon feltűnő, valósággal világító réteget képez, amely fokozatosan terjed a mederfenéken is, utat mutatva ezzel az éhes pontyoknak horgunk irányába.

Rendkívül gazdaságos és cseppmentes kiszerelésének hála hosszú ideig élvezhetjük az előnyeit ennek, a fogós aromának!

6 különböző ízben kapható a termék, melyek között van kettő igazán édes, az emberi orr számára is kifejezetten kellemes típus, a csoki-narancs, illetve az ananász. A másik négy variáns közül kettő, a fokhagyma-robin red és a chili-krill, a fűszeres-halas vonalat képviseli, míg a májolaj és a zöldajkú kagyló ízesítésű a klasszikus, „büdös" aromák közé sorolható.

TIPP: Érdemes a csalinkkal megegyező ízű aromát használni, tovább erősítve ezzel annak csalogatóhatását!
 

TECHNOPLANKTON AROMACSEPP
270 Ft
210 Ft
Részletek
SBS PREMIUM BAIT DIP 80ML - 250ML
1 650 Ft-tól
Részletek
SBS CORN STEEP LIQUOR NATUR, FLAVOURED 500ML
2 490 Ft-tól
Részletek
SBS LIQUID LIVER 250ML
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACTAMINO
4 990 Ft
Részletek
SBS ATTRACT NATURAL
4 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.
Magazin 2018 március
Megjelent: 2018. március 29.
Ha tavasz akkor kiállások, a HorgászShowra tekintünk egy picit vissza elsősorban az ott bemutatott újdonságokra. Szilvási Szilárd egy tavaszi etetőanyag keverési praktikát mutat be. Egy picit a konyhába is bekukkantunk ahol Andrejszky Zoltán a Cuda késeket mutatja be,. A methodhorgászoknak is előrukkolunk újdonságokkal a Benzár Mix kínálatából most a folyadékok vannak soron. Egy érdekes trükköt oszt meg velünk Lukácsi Béla a tavaszi zsinórcserével kapcsolatosan.