A termék jelenleg nem elérhető.
L&K CHEBURASHKA FOSZFORESZKÁLÓ
L&K CHEBURASHKA FOSZFORESZKÁLÓ

A klasszikus gömb formájú Cheburashka előnyeit egyetlen megszállott pergetőhorgásznak sem kell bemutatnunk. Ám amint azt az L&K Cheburashka Glow neve is elárulja, ez a termék több mint egy hétköznapi ólomfej. A foszforeszkáló bevonat mély vizekben igazi Jolly-Joker. Mint az már a fluoreszkáló gumihalaknál, twisztereknél bebizonyosodott, mély vizekben a zöldes fény sokszor ellenállhatatlan az ott lapuló süllők, harcsák számára. A 2-50g-ig terjedő méretskála minden víztípusra és csalihoz tartogat megfelelő megoldást, legyen az a legapróbb twister, vagy a legrohanóbb folyóvíz. (A fotót frissítjük!)

WIZARD SZINTEREZETT CHEBURASHKA
950 Ft
Részletek
L&K FISH HEAD CHEBURASHKA
1 100 Ft
Részletek
KAMASAKI CHEBURASHKA
370 Ft
Részletek
WIZARD STRONG CHEBURASHKA
570 Ft
Részletek
WIZARD MXT ORANGE PRO CHEBURASHKA
690 Ft
Részletek
WIZARD MXT LIME PRO CHEBURASHKA
690 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Megjelent: 2018. október 25.
Adásunkban  Szilvási Szilárd etetőanyag keverési tanácsit hallhatjuk, A II. Energofish Feeder Race ebben az évben a Desedán lett megrendezve, ahol a feederes horgászok ismét egy nagyszerű versenyen vehettek részt. A Methodd feder horgászoknak egy új kosarat ajánlunk Szabó Bence segítségével, amely elsősorban a nagytávolságok elérésében lehet a horgászok segítségére. Ehhez egy nagyszerű orsót is ajánlunk, amellyel a 100 méter feletti távolságok könnyedén elérhetőek. A pergetők sem maradnak érdekesség nélkül, profi horgászunk Lukácsi Béla ajánl egy komplett felszerelést.
Magarzin 2018 szeptember
Megjelent: 2018. szeptember 06.
A szeptemberi műsorunkban már a pergetés lesz előtérben. Lukácsi Béla több éve fejlesztette a legújabb L&K botot a Pro Guide névre hallgató botot, műsorunkban bemutatja a bot jellemzőit. A feederesek sem maradnak praktika nélkül, egy nagyszerű dobóelőke mellett egy új EVA tárolód doboz szett is terítékre kerül. Az őszi időszakban akár busázhatunk is erre hívja fel a figyelmet Szilvási Szilárd, aki a legújabb busázási trendet mutatja be mellékelve persze egy kiváló busára szánt etetőanyagot is.