A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR METHOD FEEDER BOT
BENZÁR METHOD FEEDER BOT

Benzár Method Feeder bot

Egy igazán különleges horgászbot, a kapitális pontyok ellenfele. A method módszer olyan népszerűségnek örvend hazánkban és Európa szinten, hogy kifejezetten ehhez a technikához készülnek horgászbotok. Melyek közös tulajdonságai az alábbiak:

- Alapvetően távdobáshoz készülnek, de közeli horgászatra is alkalmasak.
- Nagyméretű gyűrűsorral szerelt (nyárfaszösz miatt hatalmas előny)
- Kecsesek, jól kezelhetőek
- Viszonylag nagy dobósúllyal rendelkeznek A Benzár Method Feeder mégis kiemelkedik a sokféle method módszerhez ajánlott bot közül.

Egyesíti magában 3 horgászbot előnyeit!
- Távdobó, hosszított nyéllel rendelkezik, mint a bojlis botok, ezáltal a dobás hosszú és pontos!
- Karcsú, mint a finom feederek, ezért könnyen kezelhető, de ez a dobást is segíti
- Vastag falú és strapabíró, mint egy általános két részes horgászbot, ezáltal jól terhelhető.

Különlegessége még a gyűrűsor, mely extra erős kéttalpas gyűrűkből áll. Ezekből a legnagyobbak előre vannak döntve és kiszélesített talppal rendelkeznek, hogy a dobás során a zsinór ne tudjon rátekeredni és ellenállás nélkül csússzon le róla. További érdekesség, hogy a nyéltagon nincs gyűrű!!!

Hiszen tudjuk, minél messzebb van a nagy orsótól az első gyűrű, annál több ideje van leszűkülni arra a kisebb átmérőre, amit a keverőgyűrű képvisel. El kell találni azt az optimális távolságot, ami még nincs túl messze, hiszen akkor már a zsinór oly mértékben nekicsapódik a botnak dobás során, ami méterekkel fogja le a dobótávolságot. A Benzár Method Feeder esetében megtalálták ezt a távolságot!

A feederezés során a legfontosabb dolog a kapás érzékelése. A víz alatti információkat a rezgőspicc közvetíti számunkra, melyből 5 darabot kapunk ehhez a bothoz!!! Igen, 5 különböző erősségűt!
0,75(üveg)-1(üveg)-2(üveg)-2(carbon)-3(carbon)

Ajánlott zsinórvastagság 0,20-0,25 mm.

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
15 300 Ft
Részletek
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin 2020 október
Megjelent: 2020. október 28.

Nyakunkon az ősz, így erre hangoltuk a mostani műsorunkat. A csukapergetés egyik legjobb időszakában vagyunk, így ezt is körbejárjuk, Ajánlunk kényelmi kiegészítőket, amelyek ezekben a hidegebb időszakokban is hasznos lehet. A feederesek most sem maradnak ki, A Leveleki-tározóra látogattunk el, ahol elsősorban az amurok voltak a célkeresztben, de a pontok sem kerülhették el a horgot.

Minden jó, ha a vége jó!
Megjelent: 2020. április 15.
Vannak napok, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt eltervezzük. Az idei tél egyik legszélsőségesebb napján Bence is így járt és egy nagyon nehéz horgászatban volt része az egyik kedvenc intenzíven telepített bányataván, a Harcsa Horgásztavon. Bár a tó halbősége messze földön híres, bizony időnként meg tudják makacsolni magukat a bajszosok és komoly kitartásra van szükség ahhoz, hogy horogvégre tudjuk őket csalni. Ez alkalommal még egy előre nem tervezett éjszakai horgászat is kerekedett a napból, de mind tudjuk, ember tervez, isten végez. Az igazán emlékezetes horgászatok épp azok, amelyek nem a tervek szerint alakulnak!  
Csurgó nagypontyai - 2. rész
Megjelent: 2019. november 13.
A film második részéből kiderül, hogy mi történt a Fehérvárcsurgói-víztározón Bencével az éj leple alatt, na meg a horgászat második napján! A türelem és a kitartás, ha némi szerencsével is párosul, fantasztikus élményekben lehet részünk egy ekkora vízen is. Hatalmas izgalmakra van kilátás, hiszen a horgászat java még csak most jön! Nagytestű pontyokból nem lesz hiány! 
Csurgó nagypontyai - 1. rész
Megjelent: 2019. november 07.
A fehérvárcsurgói Víztározó messze földön híres nagypontyait vette üldözőbe ezúttal Szabó Bence. A tározó nem egy tipikus feederes pálya, hiszen a bojlis technika és a behúzós horgászat az, ami itt igazán eredményre vezet. Ennek ellenére kellő felkészültséggel, kitartással és némi szerencsével fantasztikus horgászatban lehet része az embernek feeder bottal is ezen a hatalmas vízen! Hogy Bence mit fogott az itt eltöltött másfél nap alatt? A filmből kiderül! ;)  Az első részben a horgászat első napjának részleteibe nyerhet minden érdeklődő betekintést, az egy hét múlva megjelenő második részben pedig jön a folytatás, a finálé!   
Pontyozás Erdély szívében
Megjelent: 2019. július 18.
Benzár Zsolt AZ Erdélyi Carpodrom horgásztónál próbálja ki elsősorban a method csalijait. Ismét egy érdekes és tanulságos horgászatnak lehetünk szemtanúi.