A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR ALLROUND FEEDER BOT
BENZAR ALLROUND FEEDER BOT

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre! Az IM 12-es karbonszövet minden előnyös tulajdonságát megtapasztalhatjuk vele.

Ha a Benzár Allround Feeder nálunk van, nem lesz előttünk lehetetlen, bármerre is vigyen az utunk. A legerősebb 3 unciás karbon spiccel botunkat például a nagy etetőkosaras, ólomsúlyos kosaras folyóvízi márnázásra vértezhetjük fel, mellyel kihasználhatjuk a botban rejlő óriási erőtartalékokat. A többi 2 (2db), 1, és ¾ oz-os spiccekkel pontyozhatunk és keszegezhetünk folyó és állóvízen egyaránt, természetesen minden pontosan a saját elképzeléseinkhez és igényeinkre szabva. Ehhez nyújt nagy segítséget a bot végében található 3 darab csavaros rézsúly, így a lamellák megfelelő arányú eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozhatjuk botunkat.

Az ergonómia legmagasabb fokát a nyélrész parafa-neoprén kombinációja nyújtja. A 20-110 grammos bottal valóban nincs lehetetlen, a Benzár Allround Feeder minden szituációban a legkézenfekvőbb partner lesz.

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
4 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
15 300 Ft
Részletek
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
41 990 Ft-tól
Részletek
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft-tól
Részletek
A biztos pont - A Pro Corn széria
Megjelent: 2020. szeptember 12. | Forrás: Szabó Bence

Sokat gondolkodtam, hogy milyen címet adjak ennek az írásnak, ám végül egy kissé szokatlannak tűnő, mégis a történet lényegét legjobban kifejező szókapcsolat lett a befutó, a „biztos pont”. Tehát valami olyasmiről lesz szó, amire bátran támaszkodunk, amit szeretünk és szeretnénk mindenkihez eljuttatni, hiszen nekünk már bizonyított és annyi örömet szerzett, hogy megér egy külön írást. Sőt, megérne többet is, de azzal könnyen lehet, hogy ellentétes hatást ...

Dunai feederes praktikák
Megjelent: 2020. február 05.
Benzár Zsolt és Szabó Bence együtt látogattak el a Dunára, ahol egy rendkívül agyalós, ugyanakkor fantasztikus fogásokban gazdag napot tölthettek el. Nem volt egyszerű dolguk a srácoknak, hiszen a pálya meglehetősen akadós volt, így jó néhány halat veszítettek, mire minden apró részlet a helyére került és végre beindulhatott a halfogás! A Duna több halfaj képviselőjével is megajándékozta a fiúkat, hiszen márnát, koncért és domolykót is fogtak ezen a rövid, reggeltől szürkületig tartó pecán. Különleges végszerelékekből és folyóvízi praktikákból nem lesz hiány a filmben!
Egy víz két technika
Megjelent: 2019. február 14.
A Budapest környéki intenzíven telepített tavakon, bár a halfogás nem nehéz, mégis esetenként alaposan meg kell küzdeni minden kapásért. Bence ebben a filmben két olyan technikát mutat be, amelyek a nehezebb napokon is rendkívül eredményesek tudnak lenni. Az egyik a ragasztott csontival történő horgászat, míg a másik a method technika egyik legfinomabb válfaja. 
Bányatavi methodozás
Megjelent: 2018. augusztus 30.
Egy bányatóban sok kihívással kell megküzdeni, van olyan, hogy a halak nem a mederfenéken táplálkoznak. Ezeket a szituációkat az eredményes horgászat érdekében nekünk is követni kell. Benzár Zsolt, most egy hasonló helyzetben mutatja meg mikor és hogyan kínálja fel a csalit.
Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.
Magazin 2018 július
Megjelent: 2018. július 19.
  A nyár közepén sem maradunk Energofish Magazin nélkül. Mostani műsorunkban a már megkezdett harcsahorgászoknak szóló sorozatunkat folytatjuk, ebben az adásban Koós Ferenc a helykeresésről és annak szempontjairól beszél.  Lukácsi Béla az elektromos csónakmotorok kezeléséhez ad tanácsokat, amelyek betartásával biztonságosan, és gond nélkül használhatjuk az elektromos hajtású csónakunkat. Etetni feederkosárral? Igen lehet sőt rendkívül eredményesek is tudunk lenni, ha alapozó etetéssel kezdünk feederes horgászatunk alkalmával. Benzár Zsolt a felmelegedett vizekre ad tanácsokat. A hasonló időszakban sokszor emelkednek vízközé a pontyok, hogy ezt egy method módszerrel meg lehet oldani? Nos ez is kiderül a mostani magazinunkból.