ENERGOTEAMT BLADE BOLO
Ár-érték arány
Súly, kényelem
Gyorsasága

EnergoTeam Blade Bolo

A kimagasló minőségű BLADE BOLO anyagának köszönhetően könnyű, ugyanakkor gerinces is egyben. Modern, IM12-es karbonból készül.

A közel 10 tonnával préselt karbonszálak vékony falának köszönhetően kecses kialakítású. Könnyű súlyából kifolyólag hosszabb idejű horgászatnál is kényelmesen használható.

A bot gyors reakciójú, gerinces spicce ideális a nagyobb keszeges, vagy akár pontyos finomhorgászatra is.

A hosszúlábú SIC gyűrűkkel szerelt bot (spiccén 2 db, a második tagon 1 db csúszó gyűrűvel) gondoskodik arról, hogy a zsinór kevésbé tapadjon a bothoz ezzel csökkentve a zsinór súrlódását, illetve növeli a dobás hosszát.

Igénybevételkor az ideálisan elhelyezett gyűrűk a terhelést jól közvetítik a botra, ami tökéletes parabolában tompítja az erősebb kirohanásokat is.

A szilikonbetétes békazáras orsótartó stabilan tartja az orsót.

Tökéletesen alkalmas folyóvízi úsztatásra és a haladó horgászok mellett a versnyhorgászok igényeit is tökéletesen kielégíti.

A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
A karbon és kompozit technológia fejlődése az élet minden területén érezteti hatását. Az IM12-es karbon alkalmazásával az űrtechnológiára jellemző magas minőség és precizitás köszön vissza a horgászbotok fejlesztésében. Lényege a korábbi anyagoknál magasabb minőség, mely az IM12-es bot súlyának jelentős csökkenésében és a terhelhetőség növekedésében mutatkozik meg.
A botot sallangmentes, ugyanakkor minden igényt kielégítő, a spicc, bolognai és a divatos tele-match botokra jellemző nyéllel látta el a gyártó, mely kényelmes használatot tesz lehetővé, akár huzamosabb ideig kézben tartott botos horgászatnál is.
A boton békazáras orsótartó található. Elsősorban a bolognai és telematch botoknál bevált forma, mivel kis botátmérőnél is alkalmas az orsó stabil rögzítésére. Megbízhatóságának és kialakításának köszönhetően más bottípusoknál is előfordul. Használata egyszerű, az orsó egy kézmozdulattal rögzíthető.
A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
11040-500 BOT ET BLADE BOLO 5,00M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 36 990 Ft
- +
Kosárba 5 m55-15 g140 cm181 g
ENERGOTEAM VIKING BOLO
3 190 Ft-tól
Részletek
BENZAR ALLROUND BOLO
27 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI RIVER BOLO
7 990 Ft
Részletek
BENZAR RIVER BOLO
43 990 Ft-tól
Részletek
WFT TROTA STYLE BOLOGNAI BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
Részletek
ARNO BLACK BOLOGNESE BOT
13 990 Ft
9 790 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk