A termék jelenleg nem elérhető.
NASH SCOPE BOJLIS BOT
NASH SCOPE BOJLIS BOT

Scope Botok

A Scope rövid botok megváltoztatták a nagyhalas horgászok teljes generációjának a gondolkodásmódját és a Scope továbbra is egy megállíthatatlan sikersztori. Most még nagyobb választékban kapható, mint valaha, köztük az ÚJ Scope parafanyelű botokkal. Mivel egyedi teleszkópos alsó taggal van ellátva, ezért a 9′ és a 10′ botokat, akár 111 cm és 127 cm méretig is össze lehet csukni – így a kocsi csomagtartójában is elférnek. Kevin felfedezése, hogy csökkenti a bot hosszát, azt eredményezte, hogy a botokat szinte minden körülmények között eredményesen lehet használni. Könnyű használni kisméretű állásokon, pontosan lehet velük dobni és kiválóan tartják a kapcsolatot a hallal fársztás közben.

Ezeknek a botoknak semmi sem szab határt. Még a 9′-es Scope a dobotávolsága is 170 yard a rekord szerint. Mivel a Scope-ok hihetetlenül népszerűk az erős botok és a lágyabb pálcák körében is, ezért a különböző horgászmódszereket kedvelők előszeretettel használják őket, a spoddinggozástól a markerezésen át egészen a pergető horgászatig. A Scope Cork elérhető különböző erősségben, így jól használható floater-hez, márna vagy domolykó horgászathoz és még sok más helyzetben is, hiszen a Scope hű társad, akármire is szeretnél horgászni. Még érzékenyebb, még pontosabb és még jobban teljesít. Ezért a Scope évtizedek óta a legnagyobb innováció. Csatlakozz a rövid botos forradalomhoz.

- Egyedi összecsukható alsótag, ami egyedülálló a nagyhalas horgászatban
- Szuper lágy, magas minőségű karbon bottest 1K-val erősítve
- Eredeti Fuji DPS orsótartó
- A Fuji Minima alacsony profilú egy részből álló vezetőknek köszönhetően még nagyobb dobások érhetőek el vele és még érzékenyebben viselkedik
- Elérhető Japán telinyeles és parafanyeles markolattal is
- Karbon zsinórklipsz a 2.75 lb és efölötti modelleken
- Horogrögzítő az 1.75 és 2.25 lb modelleken
- Fekete rozsdamentes botvég, lézer gravírozással és isotope tartóval

Cork > parafanyeles változat
6 ft > 180 cm
9 ft > 270 cm
10 ft > 300 cm

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft-tól
Részletek
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT BLACK SHADOW TELECARP BOJLIS BOT
17 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk