A termék jelenleg nem elérhető.
NASH FANG X HOROG - 10DB/CSOMAG
NASH FANG X HOROG - 10DB/CSOMAG

Legkönnyebb akadás! A Nash termékkínálatában megtalálható horgok mindegyike speciális bevonattal rendelkezik és páratlan él tartása van. Magabiztosságot ad, hogy horgászatunk során sokáig nyújtja a tőle elvárt teljesítményt és nem kell többször cserélni egy hosszabb túra alatt, mert kicsorbul a hegye.

A Nash Fang X egy hosszú szárú kis öblű agresszív horog. A horog hegye és a horogszem olyan szöget zár be, mely a legkönnyebb akadást eredményezi. Ezért hívjuk mi ezt agresszív horognak. Vékony szára és kis súlya miatt könnyen felszippantja a hal, és hosszú hegye mélyen a hal szájába hasít. Ezt a horgot kifejezetten a tavaszi vagy az őszi horgászatoknál ajánljuk, amikor még a víz hideg és a halak szájában lévő bőr kemény. Ez a hegyes agresszív horog könnyen áthatol a kemény bőrön, és biztosan tartja a halat.

Mint minden típusú Nash Fang horog ez is magas széntartalmú Japán acélból készült, ennek köszönhetően páratlan él tartással rendelkezik. Minden esetben jól tartja a halat, és magabiztosságot nyújt a fárasztások alkalmával.

DRENNAN CONTINENTAL BOILIE HOROG
2 790 Ft
Részletek
MARUTO 988BD-BN HOROG
750 Ft
Részletek
MARUTO 8714BD BN HOROG 10DB/CSOMAG
750 Ft-tól
Részletek
MARUTO 8355BD-BN HOROG
750 Ft
Részletek
CARP EXPERT CLASSIC BOILIE HOROG
1 350 Ft
Részletek
EXCALIBUR HOROG LONG SHANK
650 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk