A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT

Carp Expert Junior Double Tip Heavy bot

A Carp Expert Double Tip egy régóta tátongó űrt tölt be a horgászpiacon.

Egy szenzációs bojlis rendszerű horgászbot, cserélhető rezgőtagos variációval egyszerűen tökéletes a mindennapos horgászatra. Legrövidebb tagja kiváló társa a gyerekhorgászoknak is, legyen akár rutinos halvadász, vagy ezzel a sporttal épp most ismerkedő.

A bojlis spicctag kihagyhatatlan választás azoknak, akik csatornán horgásznak amúrra, pontyra, esetleg nagyméretű csalihallal csukáznak, vagy netán csónakból űzik a halakat feltolós, felfektetős úszós készséggel.

Rezgős spicctagja tökéletesen működik mind a hagyományos feeder kosarakkal, mind pedig az ólmos fenekező horgászatkor is. Emellett bátran bevethetjük ezeket az érzékeny spicceket süllőzéshez csónakból vagy partról. Ajánljuk: A fenekezős horgászat összes variációjához

Az IM 10-es karbonból készült bottest rendkívüli erőtartalékokkal rendelkezik, így a fenekező pontyozás során adódó igényeinket maximálisan kielégíti.

A bojlis taggal egy 3 librás botot kapunk, mellyel kompromisszum nélkül űzhetjük e modern halfogás műfaját, a feeder taggal pedig a finomszerelékes fenekező technikát gyakorolhatjuk igen magas szinten.

Kiváló választás azoknak, akik mindkét módszert szívesen űznék de nem szeretnének egy vagyont költeni a megfelelő felszerelés megvásárlására.

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft-tól
Részletek
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT NEO LONG CAST 3.5LBS BOJLIS BOT
25 490 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft-tól
Részletek
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk