ICC CLASSIC DISTANCE BÓJA VILÁGÍTÓFEJ

ICC Classic Distance bója világítófej

Az ICC új „DISTANCE” névre keresztelt világító feje a következő igény megfogalmazódása kapcsán jött létre. A horgászhelyre behelyezett dőlő bóják még nagyobb láthatósága minden körülmények között! Az ICC „DISTANCE” névvel fémjelzett termékek ennek maximálisan megfelelnek. Azon horgászok számára, akik igénylik az éjjeli sötétségben az eddiginél is nagyobb mértékű láthatóságot, legyen az dobós vagy behúzós horgászat kisebb vagy akár nagyobb távolságban, számukra az ICC „DISTANCE” termékei jelentik a biztos pontot az éjszakában.

Az újításnak köszönhetően egy 120mm-es fényhenger világít a bója tetején. Ennek köszönhetően tökéletesen látható igazán nagy (400-500 méter) távolságból is. Nagy kiterjedésű vizeken tesztelt, ahol a bójatestet a vízfelszíntől 70-80cm-re beállítva problémamentesen látható nagyobb hullámzás/vihar idején is.

A „DISTANCE” világító fejek a következő ICC bójatípusokkal kompatibilisek: ICC Classic bóják, ICC Classic Telescopic bóják, ICC Big Water bóják, ICC Deep Impact mélyvízi bóják.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Típus
ICC10-048 ICC CLASSIC DISTANCE BÓJA VILÁGÍTÓFEJ 7 590 Ft
- +
Kosárba Distance
BOJLIDOBÓ LAPÁT
1 390 Ft-tól
Részletek
ESP PERFORÁLT PVA TASAK
2 490 Ft
Részletek
ESP SIMA PVA TASAK
2 490 Ft
Részletek
BOJLIROLLER CARP EXPERT
9 900 Ft
Részletek
BOJLIPUMPA KÉZI OLASZ
13 990 Ft
Részletek
CSŐR BOJLIPUMPÁHOZ OLASZ
1 100 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk