ENERGOTEAM 8 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ

EnergoTeam 8 csévés Feeder előketartó

Az EnergoTeam horgászati kiegészítők közül, jelen típus egy rendkívül praktikus eszköz, akár a hosszabb méretű előkék tárolásához is.

A strapabíró műanyag doboz 8 darab spulnit tartalmaz, ezek 6,5 cm átmérővel rendelkeznek, amelyekre könnyedén felhelyezhetőek a megkötött előkék. A rögzítéshez gombostűk is helyt kaptak a csomagban.

A spulnikra folyamatosan, egymás után, a fülekbe akasztva természetesen több előke is elhelyezhető, gubancolódás mentesen, így egy ilyen rendszerrel, akár több 100 előre elkészített előke tárolása is megoldható.

Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Méret Kiszerelés
80306-065 FEEDER ELŐKETARTÓ 8 CSÉVÉS 6,5CM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 3 190 Ft
- +
Kosárba 6,5 cm8 db spulni
ELŐKETÁROLÓ RUGÓS PN-21
1 130 Ft
Részletek
ELŐKETÁROLÓ RUGÓS FLUÓ
1 290 Ft
Részletek
ENERGOTEAM 12 CSÉVÉS FEEDER ELŐKETARTÓ
3 190 Ft
Részletek
ELŐKETARTÓ SZIVACSOS 6x8CM
310 Ft
Részletek
ELŐKETARTÓ PARAFÁS 6x8CM
290 Ft
Részletek
KAMASAKI ELŐKETARTÓ '' LÉTRÁS''
250 Ft-tól
Részletek
Bolóval a Zagyván
Megjelent: 2020. szeptember 08. | Forrás: Szabó Bence

Bár szinte minden alkalommal a kedvenc feeder botjaimmal horgászom, nagy ritkán előfordul, hogy valamely más módszert űzve is vízpartra jutok. Ilyen a pergetés, évi 4-5 alkalommal, illetve újabban a bolognai botos horgászat, melyet a vírushelyzet alatt kezdtem el művelni a lakóhelyemhez legközelebbi folyócskán, a Zagyván. Ez egy keskeny, maximum 10-12 méter széles folyó, amelynek a folyása lassú és a mélysége sem túl nagy. Az általam ismert legmélyebb pontja 2,5 méter ...

Energofish magazin - 2019 január
Megjelent: 2019. január 31.
A tavasz közeledtével, természetesen már minden horgásznak pezseg a vére. Mi is így vagyunk ezzel, de már a felkészülés jegyében új termékeinkről is ízelítőt adunk. Ez mellet egy igazi élménypecába is betekinthetünk, Benzár Zsolt segítségével.