A termék jelenleg nem elérhető.
Pro Power Long Cast Szett
Pro Power Long Cast Szett

Carp Expert Pro Power Feeder szett

Ha egy kellően masszív, heavy, akár távdobásra is alkalmas szettet kerestél, megtaláltad.

A szett lelkét és gerincét egy 3.6 méteres, akár 150 grammos szereléket, pontosan távoli helyre bejutttatni képes Carp Expert Pro Power Feeder bot képezi. IM10-es karbon anyaga kellően erős, masszív blankot képviseltet, de esztétikuma nem hagy kivetnivalót maga után.
A szettben a bot mellett a távoli dobásokat egy hozzá illő Carp Expert Neo Long Cast orsó teszi teljessé, 6000-es méretben. Az orsó letapadásmentes, biztos fékrendszerrel szerelt, és 9+1 csapágyat kapott. Kézbe véve az orsót egy impozáns, a bothoz tökéletesen illő, viszonylag nagy dobú orsót kapunk.
Az orsó feltöltése miatt sem kell aggódnunk, mivel a szetthez jár 300 méter Carp Expert 0,25-ös teflon bevonatú zsínór is, melynek felülete biztosítja a kopásállóságot és könnyedebb siklást.

Az utolsó 1 méter, mondhatni a készség legalább annyira fontos eleme, mint a bot-orsó páros. Ebben sincs hiány, Egy csomag Black Fighter horog, csalitüskével, egy 50 grammos method kosár, hozzá illő töltőformával is természetesen tartozék.

Extra elemként pedig egy, a method módszernél nagy sikert megélt, Benzar Method Smoke csoki-narancs izesítésű aroma kapott helyet.

A felsoroltak alapján, aki egy gerinces, távoli method horgászatot lehetővé tevő összeállítást keres, az 100%-ban megtalálja a szettben a számítását.

De a method módszer mellett, ez a szett, akár egy folyóvízi élménydús feederezés partnere is lehet.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
27 490 Ft
20 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk