A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI SUPER RUBIN BOILIE COMBO 3,60M
KAMASAKI SUPER RUBIN BOILIE COMBO 3,60M

Kamasaki Super Rubin Boilie Combo 3,6M

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a Rubin botokkal kiegészült univerzális bojlis és fenekező horgászathoz kiváló megoldást kínáló összeállítás.

A szett gerincét két darab Rubin Boilie 3 részes, 3,6 méteres horgászbot képezi, melyek 3.5 lbs dobósúlya széleskörűen lefedi a módszer szükségleteit. A botok IM7-es anyagának köszönhetően igazán könnyed, mégis ellenálló, a kezdő horgászoknak is megfelelő választást nyújtanak, tolerálják a kezdeti kisebb hibákat is. Nyelük osztott, könnyen tisztítható neoprén berakásokat kapott, gyűrűik pedig, kéttalpas, erős Sic betétes kivittelek, bírni fogják a távoli dobásokat.

A botok mellé, azokhoz méretben teljesen passzoló Kamasaki Super Runner 6000 orsók is járnak. Elsőfékes modellek, melyek kiegészültek egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a húzós kapások során, plusz az éjjeli pecákon is támogatást nyújtanak. Super XXL 0,25-ös zsinór jár az orsók mellé.

Egy praktikus könnyed fém, fekete színű Eco Rodpod is tartozék, gondoskodva a botok parton való elhelyezéséről, hátsó botvillákkal kiegészítve.

A horgászat komfortja nem teljes elektromos kapásjelzők nélkül, így 2 db Starfish digitális kapásjelző is bekerült a csomagba, természetesen ECO swingerekkel párosítva, hogy az ejtős kapások észrevétele se legyen többé akadály.

Egy alapvető bojlis összeállításból nem hiányozhat a merítőháló sem, szettünk tartalma most egy 1,8 méteres összecsukható nyél mellett, egy zöld hálószövet anyagú 85x85 cm-es bojlis merítőfej, amivel a nagyobb pontyok biztonságos kiemelése se okozhat nehézséget..

Az alapvető eszközök után a végszerelékre is gondoltunk, jár az összeállításhoz egy 60 darabos Kamasaki Super Carp aprócikk szett, ami széleskörűen használható horgokat és kiegészítőket tartalmaz, egy szuper összecsukható tárolóban. Mellékeltünk még egy szabadon futó szerelék elkészítéséhez való kapocs csomagot, 2 darab Zeppelin formájú ólómmal, és egy csomag előkötött Carp Hunter bojlis horoggal.

Végül, mindenre gondolva, egy csomag Benzár bojli is a szett része, amit csak az előkötött horgok hajszálelőkéjére kell felfűzni, majd indulhat is a horgászat.

Mindent összevetve, egy rendkívül kedvező ár-érték arányú, az összes szükséges eszközt tartalmazó összeállítás, ami tapasztalattól függetlenül ajánlott minden horgász részére, akár kezdőknek is megfelelő alternatíva, hogy belekóstoljanak a bojlis horgászat adta élményekbe.

A szett részletes tartalma:

- 2 darab EnergoTeam Rubin Boilie 3,60M 3 részes 3,5 lbs bojlis bot
- 2 darab Kamasaki Super Runner 60-as nyeletőfékes orsó 25-ös Super XXL damillal
- 1 darab Basic fekete Rodpod, 2 darab botvillával, swingerrel és elektromos kapásjelzővel
- 1 darab Carp Hunter 2 részes 180 cm-es merítőnyél + 85x85 cm-es bojlis merítőfej
- 1 darab Kamasaki Super Carp Classic aprócikk szett
- 1 csomag Carp Hunter szabadon futó szerelék
- 2 darab Zeppelin ólom
- 1 csomag Carp Hunter Classic Boilie Rig
- 250 gramm Benzár Turbo bojli

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk