A termék jelenleg nem elérhető.
INTRUDER DUPLA FEEDER SZETT
INTRUDER DUPLA FEEDER SZETT

Intruder Dupla Feeder szett

Szettünk tartalmaz 2 kiváló Arno Intruder Heavy feeder horgászbotot, melynek anyaga jó minőségű, tiszta carbon, keresztszálas erősítéssel. Tökéletesen alkalmas bányatavak, holtágak, kisebb vízfelületek meghorgászására, de akár folyóvízi fenekezésre is, ahol a sodrás megengedi kisebb tömegű végszerelékek használatát. Választható 330-as és 360-as változatban is, az adott szituációkhoz tökéletesen alkalmazkodva.

A botokhoz tökéletesen passzol az Arno Intruder Feeder orsó 6000-es méretben, amihez természetesen egy tekercs Method Feeder zsinór is tartozék.

Dobjának az átmérője 60 mm, ami kellően széles ahhoz, hogy a vékony zsinór (0,18-0,22 mm monofil; 0,08 mm fonott) könnyedén leperegjen róla. Könnyített, sekély fém dobja maximálisan strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. Csapágyazott zsinórvezető görgővel rendelkezik, ami minimális terhelésre is forog és nagy terhelésre sem áll meg. A felkapókar, esztétikus, masszív, nem egy vékony drót hatását kelti.

A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik. A tengely vastagsága 5 mm, ami kellő feszességet ad neki. Az orsó szépen, olajozottan fut, hagyományos, tányérkerekes megoldásával. Egy mozdulattal behajtható hajtókarral rendelkezik, melynek anyaga megegyezik a ház anyagával.

A bot és orsó párost kiegészíti egy method szett, ami 4db Carp Hunter method kosárból és egy töltőből áll. Plusz egy Carp Hunter csalitüskés előke is a csomag részét képezi, mely a method módszernél alkalmazott egyik legpraktikusabb csalizásért felel.

Egy praktikus bottartó és hozzá tartozó fej is került a csomagba, melyen kényelmesen el tudjuk helyezni botjainkat, mind a két felszerelés elfér rajta, zsúfoltság nélkül.

Akár kezdő pecásoknak vagy szuper ár-érték arányú szettet keresőknek is kiváló alternatíva, 330-as és 360-as hosszban is elérhető, így garantáltan mindenki megtalálja a saját számítását a szettekben. Kiegészítésként 2 csomag világítópatron is tartozék, így akár egy kellemes éjjeli feederezés is eszközölhető csomagunkkal.

A dupla Intruder szetthez, a felszerelés tökéletes védelme és szállítása érdekében, azok hosszának megfelelő, praktikus 2 fakkos botzsák is tartozék.

A szett teljes tartalma:
- 2 db Arno Intruder Heavy Feeder bot 330 cm vagy 360 cm-es hosszban (2 db spiccel)
- 1 db CarpHunter 2 fakkos botzsák
- 2 db Intruder Feeder 6000 orsó
- 2 db 200m 0,25mm Power Method Feeder zsinór 
- Carp Hunter csalitüskés method előke
- Carp Hunter Method Feeder szett 4+1
- 2 db Villás leszúró + menetes leszúró bottartó fejjel
- 2 csomag világítópatron

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
3 290 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
27 490 Ft
20 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk