RYOBI AMAZON FEEDER SZETT KIEGÉSZITŐKKEL
Ár-érték arány
Távdobáshoz
Terhelhetősége

Ryobi Amazon Feeder szett kiegészítőkkel

A Ryobi nem csak csúcsminőségű pergető orsókban remekel, immár a feederesek is megtalálhatják számításaikat az Amazon feederbot szériában.

A botok mindegyike kellően kecses és rendkívül könnyű kivitelű, ez a felhasznált igazán magas minőségű karbonnak köszönhető, mely X-Wrapping rendszerű szénszálas erősítést kapott pluszban.

Rendkívül vékony nyélrészt kaptak, teljesen csúszásmentes bevonattal és fém, dizájnos zárókupakkal. Alulról csavarható, masszív egyedi orsótartóval rendelkezik az összes tag, mely a nagyobb súlyú és átmérőjű variánsokat is tökéletesen tartja dobás és fárasztás közben is egyaránt. Fém horogbeakasztó is található természetesen a botokon, garantálva a szerelékek gubancmentes tárolását.

Karakterüknek és dobósúlyuknak köszönhetően, a legnagyobb tagok akár távoli feederezéshez, methodozáshoz is jó opciók, még a kisebb tagok akár folyóvízre is tökéletesek.

Tépőzáras bársony tok jár az összes Amazon Feederhez, melyben mind a 3 tag tökéletesen és biztonságosan tárolható és szállítható, a hozzájuk járó 3 spicc mellett.

A botokhoz tökéletesen illeszkedve, természetesen egy precíz nyeletőfékes orsót is raktunk a csomagba, monofil zsinórral párban! 

A Kingfisher egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, 3 méretben, masszív grafit testtel és alumínium dobbal (+ grafit pótdobbal) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva.

Futása könnyed, mely a belső csapágyazásnak és szerkezetnek köszönhető, ami egy letiszult, egyszerű külsejű, mégis masszív grafit testben kapott helyt. A test mellett egy ergonómikus, kellemes fogású fém hajtókar garantálja a nagyobb súlyok tökéletes bevontatását.

A szerelékre gondolva, egy CXP Method kosár szettet is tatalmaz feeder szettünk, egy csomag Method Mix és method pellet kíséretében.

A praktikusságra és kötelező kellékekre gondolva pedig, egy Carp Expert Holiday merítő is az összeállítás részét képezi, egy csalizó bottartó mellett.

A szettek tartalma:
- Ryobi Amazon feeder bot
- Arno Kingfisher nyeletőfékes orsó
- EnergoTeam Ultra Power monofil zsinór
- CarpExpert Method kosár szett töltővel
- Kamasaki Simple fém csalizó bottartó
- Carp Expert Holiday merítőháló
- Benzár Method mix
- Benzár Method csalizó pellet

Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Tartalom
12045-937 RYOBI AMAZON MEDIUM 330 120G FEEDER SZETT KIEGÉSZITŐKKEL (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 46 300 Ft
32 990 Ft
- +
Kosárba Medium 3,3m 120g feeder bot + 5000 orsó + kiegészítők
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
84 000 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk