PROFI L&K HARCSAPERGETŐ SZETT
Ár-érték arány

Profi L&K Harcsapergető szett

Harcsás SpinBlade és Ryobi orsóval kiegészített szettünket Lukácsi Béla ajánlásával raktuk össze, melynek minden eleme tökéletes választás egy élménydús sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, bot, orsó és csali is megtalálható ebben az összeállításban.

A szett gerincét egy Heavy 80-150 grammos SpinBlade alkotja, melynek a blankja az előző változatokhoz hasonlóan, prémium IM12-es gyűrt karbon, mely a végletekig terhelhető, tökéletesen karikába hajló terméket eredményez, mellyel a műcsalik minden rezzenése tökéletesen követhető és érezhető.

A Ryobi Ecusima Big Cat egy felsőkategóriás orsó, a harcsa és más kapitális ragadozók pergető és egyéb módszerekkel történő horgászatához. A robosztus hajtómű és az erősített tengely hangsúlyozza az Ecusima Big Cat magabiztosságát a legnagyobb ragadozókkal szemben, megoldást kínálva a harcsahorgászok maximális igényeinek.

A legnagyobb terhelésnek is tökéletesen ellenáll, ebben támogatja a Ryobi carbon fékrendszer ereje és stabilitása, mely kiemelkedően sima futású a kategóriájában, mégis erőteljességet sugall és szükségszerűen finoman hangolható. Fékrendszere további tömítésekkel lett kiegészítve, így a vízállóság is garantált.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek. A szett részét képző L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

Végül pedig, hogy profi harcsás csalikból se legyen hiány, egy 1 db prémium L&K DuoLock Snap kapocs mellett, a szett része egy csomag Swimmin Grub plasztik, a hozzá illő Legend Jig horgokkal és egy legendás, sokat bizonyított wobbler, a Salmo Hornet 9 cm-es változata, amely tökéletes csali lesz a legnagyobb ragadozónk horogvégre kerítéséhez.

A szett tartalma:
- L&K SpinBlade 270 Heavy 80-150 g pergető bot
- Ryobi Ecusima Big Cat 6500 orsó
- L&K Fine Braid 0,25 mm 150m fonott zsinór
- 1 csomag Mann's Swimmin Grub plasztik
- 1 csomag Legend Jig jig horog
- 1 darab Salmo Hornet 9 cm harcsázó wobbler
- 1 csomag L&K DuoLock Snap kapocs

A bot nyéltagját tökéletes ívre esztergált portugál parafa borítja, melyet egy fém, súllyal ellátott végdugó zár le. Ennek funkciója kettős, egyrészt védi a bot végét a sérülésektől másrészt kiegyensúlyozza azt.
Cikkszám Kép Ár Rendelt db. Kosár Tartalom
12045-501 PROFI L&K HARCSAPERGETŐ SZETT 70 080 Ft
58 990 Ft
- +
Kosárba SpinBlade 80-150g 2,7m + Ryobi Ecusima Big Cat 6500 + kiegészítők
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
84 000 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk