A termék jelenleg nem elérhető.
NYÁRI EXTREME FEEDER SZETT 3,60M
NYÁRI EXTREME FEEDER SZETT 3,60M

Nyári Extreme Feeder szett

A nyári szezonra kínálunk Extreme Feeder szettünk által egy kiváló alternatívát, azon horgászoknak, akik egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező megoldást kerestek pontyozni vagy csak általánosságban békéshalazni és kipróbálni a methodozás adta lehetőségeket.

Ahogy a neve is utal rá, extrém körülmények között is kiválóan helytáll a Carp Expert Extreme Feeder, legyen szó keszegezésről, folyóvízi márnázásról vagy akadóban történő pontyhorgászatról. A bothoz három spicc jár, így variálhatjuk őket a meghorgászandó távolság és a halak méretének a függvényében.

A bot a végletekig terhelhető IM6-os karbonból készül, amit rendkívül kopásálló Sic gyűrűsorral láttak el. Utóbbinál kiemelendő, hogy az átlagostól nagyobb gyűrűket kapott, így ez meggátolja a kellemetlen zsinórberakódásokat is a gyűrűk között, legyen szó akár nyárfavirágokról vagy egyéb szennyeződésről.

A nyél EVA és parafával kombinált borítást kapott, ami biztosítja a kényelmes fogást mind dobás, mind pedig fárasztás közben. A bothoz három spicc jár, így variálhatjuk őket a meghorgászandó távolság és a halak méretének a függvényében.

Felülről szorítós orsótartójába nyugodtan felhelyezhetők a nagyobb méretű orsók is, mellyel akár nagyhalas folyóvízi feederhorgászat is kivitelezhető. Erre megoldásként egy CH Alfa Feeder Runner 6000-es orsót is raktunk a bott mellé a csomagba, kiegészítve egy 0,25 mm-es 150 méteres kisezrelésű monofil zsinórral, mely tavi és folyóvízi környezetben is megállja a helyét.

A bot és orsó páros mellett, nem maradhatnak el a kiegészítők sem, mint például a method technika alapjául szolgáló kosarak. Ebből 2 darab bővíti szettünket, egy töltővel kiegészítve. 

A mai divatos rapid megoldások mentél elkészült GBCloud előre nedvesített etetőanyagból is került a szettbe, egy Benzár Coated Wafters csalival és egy dupla csalitüskével egyetemben, mely utóbbival igazán feltűnő és a halak számára csalogató kombinációk hozhatók létre.

Mindent összevetve, egy igazán ütős pontyozó összeállítás jött létre az Extreme Feeder szett által, mely a nehezebb, akadós pályák halaival is fel fogja venni a versenyt,

A szett teljes tartalma:
- Carp Expert Extreme Feeder 150g 3,6m bot
- Carp Hunter Alfa Feeder Runner 60 orsó
- ET Power Feeder zsinór 150m 0,25mm
- Carp Hunter Flat method kosár 2db + töltő
- BF szilikonos dupla csalitüske
- Benzár GBCloud etetőanyag
- 3xBenzár Coated Wafters csali 

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
3 290 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
27 490 Ft
20 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk