A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT CSALIZÓ SZETT
CARP EXPERT CSALIZÓ SZETT

Carp Expert csalizó szett

A CXP kínálatában megjelent zöld színű menetes fejű dobólapát, könnyed lehetőséget ad csónakból vagy akár partról is nagyobb mennyiségű pellet, bojli, magok vagy gombócos etetőanyag bejuttatására.

Ha olyan távolságra horgászunk, ahová már nem tudunk kézzel etetni, akkor jöhet számításba ez az etetőkanál, vagy más néven dobólapát.

A szabvány menetnek köszönhetően bármilyen szárral kompatibilis, ezáltal saját nyéllel is használhatóak a fejek, de mind a két termékhez jár egy 25 cm hosszú menetes kényelmes fogó nyél rész is, így ezzel is használható, De minél nagyobb méretű nyelet használunk, úgy növelhető az etetési távolság is a lapát által.

A fejek mérete: hossza 30 cm, szélessége 7cm, a mélysége 6 cm + a hosszá járó nyél hossza 25 cm

A dobólapát mellé, ebben a csomagban egy módszertől függetlenül kényelmet nyújtó kiegészítő is került, egy EVA vödör.

Időt és energiát lehet megspórolni, ha ezt az összecsukható, kötéllel ellátott mobil vödröt magunkkal visszük. A CXP vödörrel, már egy merítéssel kellő mennyiségű vizhez jutunk, kézmosáshoz, etetőanyag bekeveréshez vagy akár halvédelmi eszközeink megnedvesítéséhez. 5 méter kötél és egy tartó fogó jár a termékhez, így megkönnyítve a vízmerítést.

Szállítása roppant egyszerű, mivel összecsukható kivitelben készül, egy mozdulat és bárhol elfér szállítás alatt. Méretei: 22x22x22 cm (kinyitott állapotban) Anyaga egy hálós külsejű műanyag, mely több összehajtás után sem repedezik ki (EVA).

Plusz, hogy a lapátot azonnal ki lehessen próbálni, egy zacskó CXP Holiday magmix is került ezen szettbe, amivel egy kitűnő alapozó etetés is eszközölhető beltartalmának köszönhetően, mivel a kukoricán túl, búza és kender is található benne.

A szett tartalma:
- Carp Expert hosszú dobólapát
- Carp Expert összecsukható EVA vödör
- Carp Expert Holiday mix
 

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
Részletek
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
Részletek
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
Részletek
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
37 800 Ft
27 990 Ft
Részletek
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk