A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR MIX NAGYHALAS ETETŐANYAG SZETT VÖDÖRREL
BENZÁR MIX NAGYHALAS ETETŐANYAG SZETT VÖDÖRREL

Benzár Mix nagyhalas etetőanyag szett vödörrel

Az igazán nagyméretű, akár 20 kiló feletti pontyok horogvégre kerítéséhez 2 opció létezik. Az egyik, ha rengeteg időnk van és egy nagyobb volumenű etetéssel, egy adott helyre szoktatjuk a halakat és, akár az éjszaka leple alatt kivárjuk azokat. A másik igazából a keresőhorgászat, ekkor egy rendkívül magas minőségű etetőanyag és method technika kombinációjával próbáljuk bevetett készségünk köré gyűjteni a halakat.

A második variánshoz kínálunk jelen összeállításunkkal egy szuper megoldást, mely Szabó Bence tapasztalatai és receptúrája alapján állt össze.

Szettünk bázisát kétféle etetőanyag és 1 zacskó mikropellett képezi, mely kiegészül szintén két darab aromával is.

A bekeverést érdemes a pellettel kezdeni, a szemek felázása miatt. A tasak tartalmára elsőként 100 ml Bait Booster és 50 ml Bait Steam aromának kell kerülnie, ezek a szemek extra íz-illat-szín variációjáért lesznek felelősek. Az aromázás után, akár egy permetező segítségével kell még a szükséges mennyiségű vizet hozzáadni.

A következő fázisban a Seria method Green Betain és Black halibut mixet kell szárazon összekeverni, majd nedvesítés után, le kell rostálni a kész keveréket. Az utolsó lépés, a kész állapotú pellet és etetőanyag összekeverése.

Bordás és nagyobb method kosarakba is nyugodtan használható, kiváló szelekciós képességgel rendelkező keverék.

Benzár Mix kedvelőknek és igazán nagy halakra horgászó pecásoknak is ajánlott termék, mely kiegészül egy 12 literes vödörrel, melyben könnyedén bekeverhető a használt csalogatóanyag is.


HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish magazin 2019 november
Megjelent: 2019. november 20.
A legfrissebb Energofish Magazinban is sok apó hasznos dolgokat tudhatunk meg. Folytatódik Bokor Károly pergető rovata, Halmos Mihály egy különleges csalit ajánl a figyelmünkbe. Csörgő Tamást kedvenc horgászvizén látogatjuk meg, Lukácsi Béla pedig a csukázáshoz ad hasznos tippeket.