A termék jelenleg nem elérhető.
L&K PROGUIDE SZETT MEDIUM 2,20M
L&K PROGUIDE SZETT MEDIUM 2,20M

L&K Proguide szett - Medium 2,20m

A pergető szezon nem múlhat el kedvező, minden igényt kielégítő szettek nélkül, melyek most Lukácsi Béla irányadása és tapasztalatai alapján készültek el, megoldást adva a legtöbb pergető módszerhez.

Medium 10-28g-os összeállításunk bázisát egy 2,2 méteres Pro Guide alkotja. A csukák, kisebb harcsák és kapitális süllők, balinok igazi ellenfele folyó-, és állóvízen egyaránt. Ezzel a dobósúly tartománnyal tudjuk megtenni azt, hogy a nagyobb ragadozók számára felkínált csali méreteket, gond nélkül el tudjuk dobni a megfelelő helyre és a bevontatás során megfelelően tudjuk azokat vezetni. Kellő gerincességgel rendelkezik, hogy a nagyobb ragadozók csontos szájába is bele tudjuk húzni a műcsali horgát.

Tökéletes párost alkot a bot a Ryobi Ecusima elsőfékes orsóval, mely extrém igénybevétel esetén sem okoz csalódást. Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli. Pótdob is jár hozzá.

Gondoskodva a  további szükségletekről, egy tekercs L&K Fine Braid is a szett része. Teflon bevonatának köszönhetően simább a felülete, így a gyűrűkön is simábban fut, emellett a vízfelvételre is kevésbé hajlamos, lehetővé téve használatát, akár a téli horgászatokon is.

A maximális biztonság elérése végett Duo-Lock gyorskapcsokat is raktunk a csomagba, melyeknél nem kell attól félni, hogy akár a legkisebb wobblerek mozgását is lebutítaná.

Természetesen nincs pergető szett műcsalik nélkül, így 3 csomag Light Shot és 1 csomag Floating Long Fly is tartozék, mely színösszeállítás által, szinte az összes ragadozó horogvégre csalható.

Minden pergető horgász számára ajánljuk az L&K Medium pergető szettünket, mellyel a nagyobb ragadozók horgászata kellően élvezetes kikapcsolódást fog nyújtani ezen időtájt, Lukácsi Béla ajánlásával.

A szett teljes tartalma:
- L&K Proguide 2.2m Medium pergető bot
- Ryobi Ecusima 3000 orsó
- L&K Fine Braid 0,12mm fonott zsinór
- L&K Duo Lock Snap 0
- 3 csomag L&K Light Shot plasztik
- 1 csomag L&K Floating Long Fly plasztik

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk