A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER SZETT
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER SZETT

Carp Expert Pro Power Feeder szett

A Pro Power Feeder szett tapasztalattól függetlenül kiváló alternatíva, bármely horgász számára.

Szettünk egy kiváló párosítás, mely brutális erőtartalékokkal van felvértezve. A szett alapját képző 360 cm-es Pro Power feederbottal, a nagy távolságok elérése sem lehetetlen többé. 100-150 grammos dobósúlya kiemelten jó dobási tulajdonságokkal párosul, így 100 méter feletti távok is pontosan megdobhatók használatával és az érzékeny horgászatról se kell eközben lemondani.

A bot csavaros orsótartója tökéletes tartást biztosít a színben és kialakításban tökéletes hozzá passzoló Pro Power 5000-es méretű orsónak.

Nagyméretű dobja alkalmassá teszi távdobáshoz, de masszívitása a folyóvízi horgászat igényeit is kielégíti. Grafit ház, fém dob és fém hajtókar, az erős, ám mégsem túlságosan nehéz orsók alapkövetelménye.

A grafit ház kellő tartást ad az orsónak, megfelelő foglalatot biztosítva a meghajtásnak. A fém dobról könnyedén pereg le a zsinór, nincs koptató hatása a peremnek, ami más orsóknál a dobás távolságát is csökkentheti. A fém hajtókarral pedig könnyedén tekerhetjük ki a nagy tömegű végszerelékünket és kellő lendülettel tudjuk felcsévélni a fárasztás során a visszanyert zsinór métereit.

5+1 csapágy biztosítja a kellemes és kellően sima futást az eszközön. 4,4:1-es áttétele a nagyméretű dobbal, egy tekerésre is rengeteg zsinórt felszed (75 cm), ami a nagy távolságok meghorgászásánál vitathatatlan előny.

Gyorsfékes modell, mely a modern feederbotos horgászatban, igazán kedvező tulajdonságnak számít, akár a nagyobb halakra való horgászatkor is élvezhető ezen kedvező funkció.

Az orsóhoz egy a method horgászathoz kifejlesztett, speciális Teflon bevonatú monofil zsinór is tartozék, 300 méteres kiszerelésben.

Plusz a methodos technika lelkét képző, különleges kialakítású flat feeder kosárból is helyt kapott 3 darab, egy azokhoz illő töltőformával együtt.

Végül pedig, gondoskova a halaknak szánt csaliról is, egy Benzár Bicolor method popup is a csomag része, mely csalitüskén is kiválóan felkínálható. Mindent összevetve egy kimondottan erős, 100 grammos szerelékekhez is alkalmas feederes összeállítás, mely a legnehezebb körülményekkel is megbirkózik.Tökéletes választás, akár folyóvízre is!

A szett teljes tartalma:
- Carp Expert Pro Power Feeder 100-150g 3,6m bot
- Carp Expert Pro Power Feeder 5000 orsó
- 300 méter CXP Method Feeder Teflon 0,25mm-es monofil zsinór
- 3 darab CXP Method Feeder Flat kosár + töltőforma
- Benzár Bicolor popup csali

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft-tól
27 990 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk