A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI NEW THUNDER RUNNER COMBO
KAMASAKI NEW THUNDER RUNNER COMBO

Kamasaki New Runner Thunder Combo A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az általános fenekező horgászathoz kiváló alternatíjvát nyújtó összeállítás is.

A szett gerincét két darab Kamasaki Thunder teleszkópos horgászbot képezi, melyek 50-100 grammos dobósúlya széleskörűen lefedi a módszer szükségleteit. Kompozit anyagának köszönhetően igazán ellenálló, kezdő horgászoknak is megfelelő választás, mely tolerálja a kezdeti kisebb hibákat is.

A botok mellé, azokhoz méretben teljesen passzoló Carp Hunter Perfect Runner 5000 orsók is járnak. Elsőfékes modellek, melyek kiegészültek egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a húzós kapások során, plusz az éjjeli pecákon is támogatást nyújtanak.

2 darab teleszkópos bottartó is tartozék, gondoskodva a botok parton való elhelyezéséről, kiegészítve egy csalizó bottartóval, mely könnyedebbé teszi ezt a folyamatot is.

A horgászat komfortja nem teljes elektromos kapásjelzők nélkül, így 2 db Carp Hunter Starfish digitális kapásjelző is bekerült a csomagba, természetesen ECO swingerekkel párosítva, hogy az ejtős kapások észrevétele se legyen többé akadály.

Egy alapvető horgász összeállításból nem hiányozhat a merítőháló sem, szettünk tartalma most egy 1,8 méteres összecsukható fejjel ellátott, zöld hálószövet anyagú teleszkópos kivitel. Az alapvető eszközök után a végszerelékre is gondoltunk, 2 darab etetőkosaras, kötött horgokkal szerelt készség is jár a szetthez és egy 100 darabos Kamasaki horog és forgó szett egyaránt, ami széleskörűen használható horgokat és forgókat tartalmaz, egy szuper összecsukható tárolóban.

Végül, mindenre gondolva, egy tasak etetőanyag és 1 doboz, akár csalizni is kiváló csemegekukorica került a szettbe.

Mindent összevetve, egy rendkívül kedvező ár-érték arányú, minden alapvető eszközt tartalmazó összeállítás, ami tapasztalattól függetlenül ajánlott minden horgász részére, akár kezdőknek is megfelelő alternatíva, hogy belekóstoljanak a fenekező horgászat élményeibe.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
27 490 Ft
20 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk