A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER UNIVERSAL ROD-POD SZETT
CARP HUNTER UNIVERSAL ROD-POD SZETT

Carp Hunter Universal Rod-pod szett

A Carp Hunter kínálatában megjelent Universal bottartó szett, egy rendkívül kedvező árú megoldást kínáló összeállítás, mely kiválóan megállja a helyét olyan partszakaszokon, ahol az általános leszúrók nem, vagy nehezen alkalmazhatóak.

Legyen szó természetes kövezésről, vagy modernizált környezetről, ahol esetleg beton stég áll rendelkezésre, a horgászok számára, de egy sima fa stégen vagy akár csónakban is felállítható a készlet, egyszerűen, megoldást kínálva a használt 2 készség kényelmes felállítására a horgászat idejére.

Természetesen használható feederezni is, de a csomag tartalma miatt, általános fenekező, illetve bojlis módszerhez is teljesen alkalmas.

Az összeállítás alapja a fekete színű Basic Rod Pod, melynek részei állítható hosszúságúak, szerencsére így kiküszöbölhetőek vele az esetleges talajdeformitások.

Aki nem a rezgőspicces módszerre voksol, és inkább hátradőlne peca közben, számára tökéletes lesz a szetthez járó 2 darab elektromos kapásjelző, mely kapáskor hang és fényjelzést ad le, a kényelem fokozása miatt.
Végül pedig, hogy az ejtős kapásokról se kelljen lemondani, 2 darab ECO swingert is tettünk a szettbe a 2db U alakú bottartó villa mellé.

Tökéletes választás kezdőknek és haladóknak egyaránt, ha alkalmanként olyan a vízterület, ami nem enged meg más módszert, kedvező ára miatt akár ajándéknak is szuper ötlet, bármelyik fiatal pecás örülhet egy ilyen többfunkciós csomagnak.

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
Részletek
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
Részletek
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft-tól
Részletek
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft-tól
Részletek
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Részletek
CARP EXPERT ADVANCER RODPOD KIT
27 490 Ft
20 990 Ft
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk