A termék jelenleg nem elérhető.
ARNO NEXUS NYELETŐFÉKES ORSÓ
ARNO NEXUS NYELETŐFÉKES ORSÓ

Arno Nexus nyeletőfékes orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

A többféle méretben elérhető Nexus széria, egy közkedvelt nyeletőfékes fékrendszerrel rendelkező kivitel, masszív grafit testtel és könnyített dobbal (monofil zsinór használatát javasoljuk hozzá) felvértezve, sok módszernél remek megoldást szolgáltatva.

Futása könnyed, mely a belső csapágyazásnak és szerkezetnek köszönhető, ami egy letiszult, egyszerű külsejű, mégis masszív grafit testben kapott helyt. A test mellett egy ergonómikus, kellemes fogású hajtókar garantálja a szerelékek tökéletes bevontatását.

Letapadásmentes elsőfékkel van tervezve, mely kiegészült egy praktikus, bekapcsolható nyeletőfékkel, ez az orsó alján található. Igény szerinti erősségben beállítva, majd bekapcsolva, akár teljesen szabadonfutóvá lehet állítani az orsót, a kapások erejéig. Ez 2 vagy több botos és éjjeli pecákon magas előnyt prezentál.

Univerzálisan használható. megfelelő elsőfékkel rendelkező modell, mely tökéletes szinte bármilyen horgászmódszerhez a pontyozástól a rablóhalas süllőzésig.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
17 990 Ft
Részletek
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
Részletek
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft-tól
Részletek
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft-tól
Részletek
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
Részletek
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft-tól
Részletek
Nincs kapcsolódó cikk