Pink methoddal a Paradicsomban
Megjelent: 2021. szeptember 13. | Forrás: Kubuk-Kiss Alexandra

Sziasztok! Kubuk-Kiss Alexandra vagyok és lehetőségem adódott kipróbálni a vadonatúj Pink method orsót, a rózsaszín szettem utolsó darabjaként. Tartsatok velem és olvassátok el hogyan is alakult ez a remek hétvége a Hejőkeresztúri Carp and Carp horgászparadicsomban és hogyan állta a próbát ez az igazán csajos szett!


A method technika nagyszerűsége az egyszerűségben rejlik.

Miből is áll a szett? Kezdetnek vegyük talán a horgászbotot, melyet már egy korábbi írásban is bemutattam. 3,6 m-es gerinces feeder bot, mely 100-150 gramm dobósúlyával mindenhol megállja a helyét! 


Impozáns nőies megjelenés mégis brutális erőtartalékok!

Természetesen a botra egy hozzá mind méretben, mind tudásban megfelelő orsót kell választanunk, ezesetben a vadi új Method Feeder Pink 2 orsó volt, mely 6000-res méretével, 7+1 csapágyával és nyeletőfékjével tökéletes a feladatra! Remek társunk lehet a távdobások során is, valamint tapadásmentes precíz fékrendszerének hála a legnagyobb bajszosok is könnyedén kifáraszthatók vele!


Rózsaszín orsóra rózsaszín damil!

Mivel az orsó zsinórkapacitása lehetővé teszi és a hejőkeresztúri halak mérete és ereje indokolja is ezért 0,25-ös Pink method damilt csévéltem a dobra, ezzel már úgy éreztem biztonsággal vehetem fel a harcot az itt élő fenevadakkal!


A maximális stabilitás és kényelem érdekében a Pink fém botvillafej.

Az orsó 5.0:1-hez áttétellel rendelkezik, így kellően nyomatékos, mégis gyors zsinórszedéssel bír!


Minden ízében a nőkre szabva!

A nyeletőfék könnyed, lágy futást biztosít a csalival menekülő hal számára így bátran hagyhatjuk magára felszerelésünket ha szükséges. Maximálisan megbízom ebben az orsóban ezért is indultam vele erre a valóban nehéz túrára! Itt megragadnám az alkalmat, hogy írjak pár sort a túra nehézségeiről. Mély, 12-15 m-es vízben horgásztam, így a partmenti törés alját céloztam kis mennyiségű alapozó etetés során igyekeztem mindig egy kis területet meghorgászni. Az itt élő halak többségében hatalmas testű, kőkeményen küzdő pontyok, amúrok azonban találhatók nagyméretű dévérkeszegek is a tóban!


Gyönyörű 3 kg fölötti dévérek élnek ebben a meseszép tóban.

Szerencsére ezalatt a két napos túra alatt közülük is volt szerencsém közelebbről megismerni egy példányt! Ezt követően természetesen igyekeztem a jól bevált Pro Corn wafter Sweetcorn, illetve Csoki-narancs ízekkel a lehető legtöbb és legszebb halat horogra csalni, ami úgy érzem remekül sikerült!


Csoki-narancs Pro Corn wafter mindig eredményes lehet! Érdemes magunknál tartani!

A csípős, chilis etetés meglepetés hala volt egy kicsi, de annál erősebb és vehemensebb amúr személyében!


Talán az egyik legizgalmasabb ellenfelet tarthattam a kezemben!

De nemsokkal később végre a várva várt pontyok is megérkeztek és itt kezdődött csak az igazi felszerelés mustra! A bot perecben, az orsó kerreg, a damilon a szél fütyül. Ez az az érzés, amit minden horgász igyekszik minél sűrűbben átélni. A Pink method felszerelés pedig mindezt a tetőfokig fokozza! A bot remek akciója, az orsó letapadás mentes, precíz fékje!


Ahogy már említettem tökéletes az összhang...


Az első bajszos!11.jpg: Valamint a bandanagy!


... és ez még messze nem a kaland végét jelentette...!

Mindent összevetve a horgászat során gyűjtött értékes tapasztalatok alapján jó szívvel ajánlom minden kedves horgásztárs számára ezt a remek összeállítást, mely nem csak megjelenésében, de tudásában is páratlan!

Forrás: Kubuk-Kiss Alexandra

AF1 PINK FÉM BOTVILLA FEJ
2 690 Ft
Részletek
BENZAR MIX ATTRACTOR AROMAKONCENTRATUM 250ML
950 Ft
Részletek
BENZÁR MIX PRO CORN WAFTERS 14MM
1 750 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
24 490 Ft
Részletek
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK ZSINÓR 200M
1 190 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT METHOD PINK SZERELÉKES LÁDA
7 990 Ft
Részletek