Melyiket válasszam? - Legyen WIZARD SKILL!
Megjelent: 2016. október 17. | Forrás: Nagy Levente

Melyiket válasszam? - Legyen WIZARD SKILL!

Egy jó horgászbolt legfontosabb ismérve (legalábbis az kellene legyen), hogy a kiszolgált vásárlók elégedetten hagyják el a helyiséget, majd elégedetten is térjenek vissza. Ehhez természetesen szükségesek azok a termékek, melyek a mai modern világ igényeit mind minőségben, mind pedig ár-érték arányban kielégítik. Kicsit túlzással és viccel fűszerezve, olyan világban élünk, ahol nekünk, embereknek minden ingyen, vagy annál olcsóbban kellene és persze mindezért a minőséget is megköveteljük. Nem vagyunk egyszerű helyzetben!

Az egyik idei ENERGOTEAM újdonságra, a WIZARD SKILL-re esett a választásom.

Tetszik vagy sem, de egy horgászboltos szavai csak akkor hitelesek egy adott termékről, ha azt a vásárlói a termékek kipróbálása után megerősítik. Az alábbiakban egy horgászboltosként átélt rövid történetet osztok meg, melynek akarva-akaratlan, egy idei újdonság, a WIZARD SKILL névre keresztelt kis pergető pálca lett a főszereplője.

Egy régi cimborám tért be hozzám azzal a kéréssel, hogy mutassak neki egy pergetőpálcát... és elkezdte sorolni, mint a vásárlók többsége, az igényeit, elvárásait…idézem szavait:

„Legyen elég merev, gerinces, de ne legyen 10 grammnál nagyobb a dobósúlya, legyen jó domolykózni, meg pisztrángra, esetleg ha sügérezni akarok, de ha csukát akasztok, se legyen probléma".

Szépen sorba sorolta és a végén persze még hozzátette, hogy mindezt maximum mennyiért szeretné. Mivel tudtam, mit szeretne és tudtam, milyen vizeken horgászik, azonnal az idei évben megjelent WIZARD SKILL névre keresztelt kis könnyű pergetőt ajánlottam neki 2,40-es hosszban.

Háromféle hosszban kapható (2,00-2,20-2,40 m), mindhárom hosszban azonos 2-8 gramm dobósúllyal. Az IM 12-es carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos kézben tartott horgászathoz is. A könnyű, ám mégis kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a nanofil, vagy a lehelet vékony, maximum 0,06 mm-es fonott zsinórok, így a legkisebb műcsalik is távolra dobhatók vele.

Sokat nem is kellet győzködni, nem is akartam, azonnal megtetszett neki. Kézbe vette, forgatta…"Rendben elég merev, mégsem nagy a dobósúlya, nyele, gyűrűk, hossza rendben, az ára megfelelő ezt elviszem"

A bot mellé ajánlottam neki még néhány új, nemrég megjelent műcsalit is (ET WIZARD CHUB SPINNER, ET WIZARD ASP SPINNER), mondván ezt még nem sokan próbálták, kíváncsi vagyok a véleményedre.

Egy 2016-os műcsali újdonság a WIZARD-tól… ET WIZARD ASP SPINNER…

…a másik meg az ET WIZARD ASP SPINNER.

Jól elbeszélgettünk, majd mielőtt elköszöntünk volna egymástól, a lelkére kötöttem, hogy ha elégedett a horgászbotjával és sikerül vele célba érnie, akkor készítsen néhány fotót, hogy ha a botot másnak is ajánlom, szavaim még hitelesebbek legyenek. Rábólintott, majd egymásnak minden jót kívánva elköszöntünk.

Eltelt néhány nap, talán egy-két hét és a fotók e-mailben érkeztek, mellette egy rövid mondattal, idézem: „Levi köszi a botot, szuper, elégedett vagyok vele, ajánlhatod bárkinek, nem fog senki csalódni benne"

Az ígért fotók nem maradtak el. Szebbnél-szebb képek érkeztek. Domolykózás közben néhány, kisebb csuka is beköszönt...

Nem csak az általam ajánlott horgászbot, hanem a műcsali is sikeres volt, számos kisebb csuka és szebb domolykó is rajta veszett …

Ez a történet, ez a horgászbot nem a kapitális halakról szól, viszont még egy ekkora domolykó fárasztása is nagy élményt jelent, ha megfelelően finom felszereléssel vesszük célba őket…

…néhány izgalmasabb percet szerezve.

Aki domolykózni indul annak mindenképp érdemes kipróbálnia az ET WIZARD ASP SPINNER-t.

Néhány horgásznak már bizonyított.

És végül, mi e bot különlegessége? A bot különlegessége az a tűspicces vég, mely érzékenységénél fogva a műcsalink legapróbb rezdüléseit is tökéletesen közvetíti. Sok gyártó rontja el botjait azzal, hogy a tűspicc és a bot többi része között nincs kellő átmenet, a horgászbot íve megtörik. Ezzel szemben a WIZARD SKILL tökéletes ívben dolgozik a fárasztás során, így szinte semmi esély a horgon lévő hal elvesztésére.

Bevallom őszintén, ezt a rövid írást előre nem terveztem, de úgy gondoltam, ha egy elégedett vásárló már vette azt a fáradságot, hogy elkészítse nekem ezt a néhány fotót, akkor nekem sem kell sajnálnom azt a néhány mondatott, hisz biztos vagyok benne, hogy akadnak még horgászok, akik hasonló igényekkel horgászbotot keresnek, azoknak szeretnék segíteni ezzel.

Remélem sikerült!

Forrás: Nagy Levente Köszönet a fotókért cimborámnak Tusa Zsombornak

ET WIZARD ASP SPINNER
790 Ft
Részletek
WIZARD CHUB SPINNER
690 Ft
Részletek