A Carp Expert pontyozó zsinórjai
Megjelent: 2018. október 04. | Forrás: Halmos Mihály

A pontyos zsinórok mai kínálatában bizony nem könnyű eligazodni. A Carp Expert család minden egyes típusánál a legelőnyösebb tulajdonságok lettek felsorakoztatva. Köszönhetően a legmodernebb gyártási technológiának és a kiváló alapanyagoknak valóban élmény velük a horgászat, helytállnak akadós terepen, nagy igénybevétel mellett, ellenállnak az UV káros hatásainak, és lágyságuk miatt a távoli célok elérése sokkal könnyebb velük, mint azt gondolnánk.

Jól összehangolt felszereléssel, kiváló távdobó zsinórokkal száz méter feletti távról várhatjuk a pontyok jelentkezését

A Carp Expert minőségi, speciális zsinórjai esetében nem kell tartanunk az idő előtti elhasználódástól, a sok-sok dobás mellett remélhetőleg a kemény fárasztások legkritikusabb pillanataiban is hű társaink lesznek, látni és tapasztalni fogjátok, hogy velük egyértelműen mi irányítunk.

Carp Expert zsinórok speciális igényekhez szabva feketétől a környezetbe olvadón át a fluóig, extra csomótűréssel és kopásállósággal!

A Carp Expert 1000 méteres kiszerelésű zsinórjai több szezonon át használhatók, a legnagyobb kapacitással bíró orsókat is gond nélkül feltölthetjük velük, ha háromszor nem is, de kétszer biztosan.

A Carp Expert Carbon zsinórja akadós terepre ajánlható, a legnagyobb csomótűrő képességgel. Fekete színe miatt eredményesek lehetünk a kevés fényt áteresztő nagy mélységekben, vagy áradó, zavaros vizekben.

Carp Expert sorozat legelnyűhetetlenebb darabja, melynek szerkezetét mikro szövésű szénszálak teszik igazán tartóssá, erőssé

Szélsőséges mederviszonyok közti horgászathoz, nagyon jól bírja a kavicsos, kagylós igénybevételt!

A mai napig legnagyobb számban értékesített típus a CXP UV Protection zsinór, mely extra UV védelemmel, bevonattal lett ellátva. Kellemes barna színe teszi univerzálissá, számos területen bevethetővé. A legjobb választás hagyományos fenekezéshez, feederezéshez, vagy nádi úszós pontyozáshoz.

Fokozottan ellenáll a napfény roncsoló hatásának

A legütősebb egység távoli horgászatra: szuper lassú dobemeléssel ellátott Carp Expert Neo Cast hibátlan zsinórképpel és egy Carp Expert Long Cast ugyanilyen zsinórral a pontyos boton

Annak ellenére, hogy nem mai gyerekek a Carp Expert Fluo zsinórok (nyolc éves múltra tekint vissza), mégis óriási a kereslet irántuk. A 2010-es év egyik újdonságai voltak a Carp Expert Fluo Yellow és Orange zsinór. Az extra lágy, speciálisan kezelt felületű zsinór mind a bojlis, mind a fenekező horgászat során hatékonyan alkalmazható. Színe sötétben a fejlámpa fényénél is tökéletesen látszik, így fárasztáskor tisztában leszünk a hal tartózkodási helyével és irányával.

Anyaguk selymesen lágy, így a legbonyolultabb kötéseket is tökéletesen végre tudjuk hajtani

A zsinór felülete kiemelkedően sima, mely a hosszú dobásokhoz elengedhetetlen!

A zsinór szakítószilárdsága ugyanakkor kiemelkedően magas, ezért elég lehet a kisebb átmérő is, így finomíthatjuk szerelékünket.

Speciális bojlis zsinórok a Carp Expert Multicolor és a Carp Expert Camou. Mindkettő egyaránt színükkel és lágyságukkal tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben szinte láthatatlanok, hiszen teljesen beleolvadnak az aljzatba. Kopásállóságuk nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdságuk és csomótűrő képességük kiváló.

Ha láthatatlanok szeretnénk maradni képesek vagyunk elrejteni végszerelékünket a mederfenéken

A Camou bevonata is hosszabb dobásokat eredményez az átlagosnál

Tudjátok, a kapáshoz minden apró részlet fontos!

Forrás: Halmos Mihály

CARP EXPERT BOILIE SPECIAL MONOFIL ZSINÓR 150M, 300M, 1000M
1 150 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT CARBON MONOFIL ZSINÓR 150M, 300M
1 050 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT UV FLUO ORANGE
1 790 Ft-tól
Részletek
CARP EXPERT UV ZSINÓR 150M, 300M
1 050 Ft-tól
Részletek