2020-as Benzár újdonságok a Duplakukac Horgászbolt standján!
Megjelent: 2019. október 31. | Forrás: Őze Dániel

A híres versenyhorgász, Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékek, mint botok, kiegészítők és rendkívüli csalogatóanyag arzenál, a visszajelzések alapján, igazán sok horgászt segítettek kimagasló eredményekhez, fogásokhoz egyaránt. A népszerű feeder csalik mellett, kiváló termékmegoldásokkal készültünk a 2020-as évre is.

Egyedi csalik, prémium etetőanyagok, aromák és mára közkedvelt versenykategóriás botok jellemezték az előző éveket, a Benzár szortiment területén.

Természetesen ez a termékvonal is bővült a következő szezonra, az igazán nagyhalas, akár bojlis módszert választó pecások igényeire szabva. Elérhető lesz az igazán széles szín és ízvilágot lefedő, 3 méretben kapható, főtt Benzár Turbo bojli családja, kiegészülve, az akár 18 mm-es szelektív hatású pelletekkel is.

A nagyhalas újítások szomszédságában, a finom feederes vonalt favorizáló pecások számára hasznos kiegészítőkkel is készülünk. Teljes méretskálában elérhetők lesznek a vadonatúj Benzár Method Braid és Competition Feeder Braid fonott zsinórok és Round Feeder horgok.

Emellett egyedülálló, minden körülményre megoldást kínáló method kosár kínálattal jelentkezünk, ahol szemügyre vehetők a legújabb Arc, Spider és Easy Flat kosarak mellett, a Rapid Method előrekötött szerelékek, Longcast verziókan is, melyek a prompt horgászatok legkedveltebb elemei lesznek a következő szezonban.

A Benzar Mix termékeinket, akár verseny vagy hétköznapi körülményekhez egyaránt nyugodt szívvel ajánljuk.

Mini bemutatókkal, előadásokkal várunk standunkon!

A standon személyesen az Energofish Feeder Team tagjaitól kérhetsz információt a legújabb Benzar termékekről és a feeder horgászattal kapcsolatos összes témában is szívesen adnak tippeket, tanácsokat. A Nagyszínpadon is találkozhatsz előadásainkkal. Szabó Bence a dunai feeder horgászatról tart majd érdekes előadást, melyben értékes tapasztalatait osztja meg a közönséggel.

Egy akcióval is várunk standunkon. Amennyiben 10.000 Ft feletti értékben vásárolsz a Duplakukac Horgászbolt standján, akkor egy 1.000 Ft értékű ajándék kedvezménykupont adunk, amelyet beválthatsz minden Energofish partnerboltban, a FeHoVa kiállításon és a Pecaplázában.

Minden érdeklődőt és látogatót szeretettel vár a 2019-es PontyShow 106A standján, impozáns szortimenttel és különleges akciókkal a Duplakukac csapata!