Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

1 - 1 / 1
Elemek:
Rendezés:

A Carp Expert újdonsága a kapásjelzők területén, a ProLed swinger széria. - A swinger 2, 3 és 4 darabos szettben is elérhető, ahhoz illő, zöld Carp Expert táskában kínálva. Ami nálunk külön is megvásárolható.

2.490 Ft

A Carp Expert újdonsága a kapásjelzők területén, a ProLed swinger széria.

A matt fekete dizájnt kapott merevkaros kivitel, változtatható Led fényforrás segítségével tudja jelezni az ejtős és húzós kapásainkat, hogy éjszaka se maradhassunk le életünk haláról.
A több darabos kivitelekhez, tároláshoz alkalmas tokot adunk, ami ajándéknak is tökéletessé teszi a terméket.

12.990 Ft

Kezdő és gyerek horgászoknak készített univerzális horgászorsó.

1.490 helyett 990 Ft

Kapitális halak megfogása, sikeres fárasztása, nagy dobástávolságok elérése? Ha te is ezen kérdések mentén kerestél most orsót, akkor ez egy tökéletes választás lesz. 8000-es méret, robosztus kialakítás, fém hajtókar, egy első gyorsfékes, plusz nyeletőfékkel ellátott verzióban. 

19.990 Ft

Egy igazán kompakt, praktikus kis éjjeli kiegészítő került a kínálatunkba. A Carp Expert Neo szériás lámpa, beépített mozgásérzékelővel rendelkezik és a hozzá járó tartozékokkal, felhasználási köre nagyon sokoldalú, legyen szó csalizásról vagy akár éjszakai halmerítésről.

3.990 Ft

Az ET Outdoor széria legújabb tagja, az Elegant nevet kapott összecsukható változatú szék. Erősített szegély, kartámasz és pohártartó is helyett kapott a kivitelen, a maximális kényelem érdekében.

7.490 Ft

Az ET Outdoor széria tagja, az Armless nevet kapott összecsukható változatú szék. Egyedi designt kapott terepmintás szövet felület. Méreteinek köszönhetően a fiatal pecások kedvelt ülőalkalmatossága lehet a széria..

 

 

 

 

 

 

 

2.990 Ft

A felszerelés megóvása fontos feladat a horgászat közben és utána is. Ha biztosra szeretnénk menni, és úgy szeretnénk felszerelésünket szállítani, hogy ne kelljen aggódnunk annak épsége felől, akkor válasszuk az ET Outdoor merevfalú botzsákokat.

8.990 Ft

Az 2019-es év alighanem egyik legnagyobb slágere lesz ez a csalicsalád, amely rendkívül különleges, teljesen egyedülálló jellemzőinek köszönheti a kiemelkedő fogósságát!

1.190 Ft

Egy év kemény és megfeszített munka eredményeként a Salmo büszkén mutatja be legújabb műcsaliját.

3.490 Ft

Innováció és megbízhatóság egy orsóban! A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik!

Nincs szükségünk tovább külön elektromos kapásjelzőre!

19.990 Ft

A megújult Long Cast szériánk legújabb tagja!

15.490 Ft

A megújult Long Cast szériánk legújabb tagja!

17.990 Ft

Az egyik legeredményesebb műcsali csukára és feketesügérre!

1.490 Ft

Kompakt rod pod, megbízható minőségben!

7.490 Ft

Többfunkciós horgász fogó, a Wizard újdonsága!

2.990 Ft

 

Az utóbbi évek forradalmi újítása a csalitüske, de ki hallott már dupláról?

590 Ft

Carp Expert Competition Method Feeder Etetőkosár ötvözi a modern method feeder technika előnyeit a nagyponty horgászattal.

690 Ft