Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

ORSÓ CAMOR DEMON 7000

A nagy távolságok elérése manapság, főleg a kavicsbánya tavakon, szoros összefüggésben van a horgászat eredményességével.

Távdobó horgászbotokra ideális választás a CAMOR DEMON.


Egy nagyméretű orsóról beszélünk, mely bojlis boton és távdobó heavy feeder is egyaránt megállja a helyét.
Zsinórkapacitásának köszönhetően megfelelő mennyiségű zsinórt csévélhetünk fel rá akár behúzós horgászathoz is.

A merev grafit házban kapott helyet az a meghajtás, amely a zsinórprofil szépségéért felelős.
Hiszen tudjuk, minél egyenletesebben rakja egy orsó a zsinórt, annál hosszabbakat és egyenletesen hosszúakat tudunk dobni azzal az orsóval.

A nagyméretű, távdobó dobról könnyedén pereg le a zsinór.
5+1 csapágy biztosítja a sima futást.

A hajtókar egy mozdulattal behajtható, így a szállítás kényelmét szolgálja. Kisebb helyen elfér és nem akad bele a többi felszerelésbe.


Mivel tudjuk, hogy a távdobás alkalmazásánál nincs kezdő szint, ezért haladó horgászok részére ajánljuk. 

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
A távdobó orsókra jellemző, nagy zsinórkapacitású könnyűfém dob került az orsóra. A nyújtott, kúpos forma segíti dobáskor a zsinór leszaladását. Az orsó peremére kopásálló, kis súrlódási együtthatóval rendelkező bevonat került, ami megnyújtja a dobás hosszát és a zsinórt is kíméli.
Az orsóba szerelt óriáslamellás, elsőfékes rendszer a dob elejében található csavarral széles skálán az éppen szükséges igények szerint szabályozható. A letapadás mentes, nagyméretű lamellák alkalmazása lehet a siker záloga a nagytestű halak fárasztásakor.

Terhelhetősége

Távdobáshoz

Zsinórrakás

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly Fogyasztói ár Rendelt darab  
20676-700 https://energofish.hu/images/codeimage/C20676-700.JPG 20676-700 7000 5+1 Elsőfékes 4,9:1 Grafit fém+grafit pótdob 0,35/370m 524g 12.990 Ft