Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

Orsó ET Power Cat 8000

A harcsák kifogása embert és felszerelést próbáló feladat.

Az arzenálban többféle módszert kell tartanunk, melyből többhöz is kiváló a Power Cat 8000!

Nézzük is át ezeket a módszereket.
- Pergetés!
Nem kifejezetten könnyű orsó, ám mérete és sima futása alkalmassá teszi ennek a módszernek az alkalmazására. Egy nem csúcskategóriás orsó esetében gyanús is lenne, ha túl kicsi egy harcsázó orsó súlya. A Power Cat-ben megvan a megfelelő anyagfelhasználás, masszív fém öntvények és acél tengely, vastag grafit házzal.

- Kuttyogatás!
Elég nagy dobbal rendelkezik ahhoz, hogy nagyon vastag zsinórt is feltehessünk. A közelharcban is jól megállja a helyét.

- Fenekezés
Az egyik legősibb harcsa kergető módszer. A végszereléket dobással, vagy behúzással juttatjuk a kívánt helyre. Azonban még így is kellő zsinórunk marad egy-egy keményebb megugrás kivédésére!

 

Feszes rotor és nagyon vastag acél tengely jellemzi.
4,2:1-es áttétel, mellyel kellő erőt tudunk kifejteni a fárasztás során.

9+1 csapágya miatt harcsázó orsóhoz képest nagyon szépen, simán fut.
 

Megbízhatósága révén sok nagybajuszú vesztét fogja okozni.

Az orsó meghajtása grafit házban kapott helyet. Megbízhatóságának, strapabíróságának és a kényelmes használatot segítő könnyű felépítésének köszönhetően a grafitház az orsó gyártok kedvelt alapanyaga.
Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
Nagytestű, vadul védekező halak fárasztásakor fontos, hogy az orsó fékrendszere egy pillanatra se tapadjon le, mert az a zsinór szakadásához és halvesztéshez vezethet. Erre az orsóra kiváló minőségű, letapadás mentes első fék került, melyet már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a használt zsinór, előke és a bot keménységének függvényében.

Terhelhetősége

Fárasztás hatékonysága

Fékrendszer

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly Fogyasztói ár Rendelt darab  
20422-800 https://energofish.hu/images/codeimage/C20422-800.JPG 20422-800 8000-es 9+1 Elsőfék 4,2:1 Extra erős grafit Fém 0,47 mm/235 m 620 g 14.990 Ft