Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

BENZAR MIX SERIA METHOD MIX

A Benzár Seria Method Mix egy új, nálunk eddig nem látott jellemzőkkel bíró termékcsalád. Ahogyan a neve is elárulja, kimondottan a method technika kedvelői számára készült keverékek ezek, amelyek rendkívül magas minőséget képviselnek. Az etetőanyagok nagy mennyiségben tartalmaznak hallisztet úgy, mint tonhallisztet, lazaclisztet vagy krill lisztet. Az állati fehérjék táborát gyarapítják az összetevők között a különféle halas pelletőrlemények is, melyek biztosítják a keverék megfelelő struktúráját, míg a növényi összetevők a kedvező bontási tulajdonságokért felelnek, ami hihetetlenül fontos a methodos keverékek esetében. A termék négy különböző ízben kapható, melyek a Black Halibut, a Green Betaine, a Fish&Scopex és a Red Krill. 800 grammos, simítózárral ellátott zacskóban kerültek a boltok polcaira, ami különösen praktikus akkor, ha nem használjuk el a teljes mennyiséget egyetlen horgászat alatt. Bár kiválóan működnek önmagukban is, lehet őket gazdagítani a Benzár Prémium Halibut Pelletekkel vagy Method Mikropelletekkel is, melyeknek köszönhetően a termékben rejlő lehetőségek tárháza szinte végtelen.

 
Black Halibut: főként a felmelegedőben lévő vagy a már felmelegedett vizekben működik igazán hatékonyan. Nagy mennyiségben tartalmaz halibut pelletőrleményt, melyről a neve is árulkodik. Jól tapadó, gyorsan bontó keverék ez, melyet nem csak method, hanem halibut pellettel gazdagítva bordás kosárban is érdemes használni. A nagytestű pontyok megfogásában verhetetlen!
 
Green Betaine: a methodos etetőanyagok között, minden kétséget kizáróan legkedveltebb, zöld színű variáns. Nem csak a hétköznapi horgászatokon működik hatásosan, hanem versenykörülmények között is kiválóan megállja a helyét. Feltűnő színén kívül beltartalmi jellemzői emelik az átlag fölé, hiszen az etetőanyagban a növényi és állati fehérjék aránya tökéletes!
 
Red Krill: a hozzáadott nagy mennyiségű és prémium minőségű krill lisztnek köszönhetően semmivel sem összetéveszthető az aromája ennek, a markánsan piros etetőanyagnak. Az év bizonyos időszakaiban verhetetlennek bizonyult! Teszthorgászaink egész évben sok halat fogtak vele, de a téli method horgászatok alkalmával produkált igazán kiemelkedő eredményeket.
 
Fish&Scopex: a termékcsalád legkülönlegesebb tagja, ez nem is kérdés! A scopex aroma már hosszú évek óta az egyik legeredményesebb, ha finomszerelékes pontyozásról van szó. Miért ne működhetne hát a methodos vonalon is? Utánajártunk és tényleg működik, nem is akárhogyan! Ez a leguniverzálisabb típus mind közül, hiszen az intenzíven telepített tavak mellett ezzel az etetőanyaggal fogták horgászaink a legtöbb halat a nagy kiterjedésű, természetes vizeken. Az év minden időszakában remek eredményeket lehet vele elérni.
 

TIPP: mivel magas halliszt tartalmú, fehérjedús keverékekről van szó, ezért fontos, hogy a megnedvesítésre fokozott hangsúlyt fektessünk, hiszen csak megfelelő nedvességtartalom mellett tudjuk elérni a kívánt bontási tulajdonságokat. Több lépésben, deciliterenként adjuk hozzá a vizet (esetleg az abba kevert aromát) és minden egyes nedvesítés után egy pár percig pihentessük. Ha elértük a megfelelő állagot, akkor mindenképpen rostáljuk le és már kezdődhet is a horgászat!

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Jellemző Kiszerelés Fogyasztói ár Rendelt darab  
98005-907 https://energofish.hu/images/codeimage/C98005-907.JPG 98005-907 Red Krill 800 g 1.490 Ft
98005-912 https://energofish.hu/images/thumbimage/T98005-907.JPG 98005-912 Black Halibut 800 g 1.490 Ft
98005-966 https://energofish.hu/images/thumbimage/T98005-907.JPG 98005-966 Mix Fish&Scopex 800 g 1.490 Ft
98005-988 https://energofish.hu/images/thumbimage/T98005-907.JPG 98005-988 Csoki-Narancs 800 g 1.490 Ft
98005-991 https://energofish.hu/images/thumbimage/T98005-907.JPG 98005-991 Green Betain 800 g 1.490 Ft