Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

BOT ET BLACK FIGHTER SPIN

A rohamosan fejlődő Black Fighter botcsaládon belül olyan elismert botok találhatóak, mint a Black Fighter Feeder, Boilie vagy Match, ehhez a hagyományhoz csatlakozik a Black Fighter Spin.A gyártók a legmodernebb technológiát és IM8-as karbon anyagot használtak, ami amellett, hogy igen könnyű, nagyon jól ellenáll az apróbb sérüléseknek, ütődéseknek, karcoknak.

Igazán kecses bot született, mely négy hosszban, más-más dobósúlytartományban kapható, így a finom sügérezéstől egészen a szerelékpróbáló csukázásig bárki megtalálhatja a számára megfelelő gerinces Black Fighter Spin pergetőbotot.

A hosszabb változatok igazi mindenes horgászbotok, bátran használjuk őket álló-, vagy folyóvízi fenekezésre, csónakos úszózásra. Bírni fogja a strapát, a horgászat és a halfogás élmény lesz általa.
A 3 méteres változat esetében ne menjünk 0,30 mm-es zsinórvastagság fölé, mivel botunk ebben az esetben könnyebben károsodhat.
A rövidebb botokat tekintve természetesen használjunk egyre vékonyabb zsinórokat..


Kényelmes fogást biztosító parafa nyéllel és csavaros orsótartóval kerül forgalomba. 

Az IM8-as karbon pergető botok a legkedveltebb modellek közé tartoznak. Kimagasló minőség, a műcsali minden rezdülését és a legapróbb rávágásokat is jelző spicc jellemzi. A gyorsan felkeményedő anyag gyors és eredményes fárasztást tesz lehetővé akár akadókkal és gazdag vegetációval tarkított pályán is.
A kimondottan gerinces, A akciójú botok közé általában a felső kategóriába tartozó pálcák tartoznak. Ilyenkor a terhelés hatására a bot felső negyede hajlik, ezáltal tökéletesen alkalmas kis súlyok, nagy távolságra történő hajszálpontos célba juttatására. Bevágáskor villámgyors. A megakasztott hal sikeres fárasztásáról a felkeményedő spicc és a bot gerinces közép- és alsórésze gondoskodik.
Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
A szilícium-karbidból gyártott úgynevezett SIC gyűrűk kis súlyuknál és kopásálló felületüknél fogva a leggyakrabban használt gyűrűtípusok közé tartoznak. Kiváló fizikai tulajdonságainak köszönhetően akár fonott zsinórral is bátran használható, mivel a fonott zsinórra jellemző nagymértékű koptató hatásnak is ellenáll.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.

Terhelhetősége

Fárasztás hatékonysága

Műcsali vezetése

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly Fogyasztói ár   Rendelt darab  
13205-300 http://www.energofish.hu/images/thumbimage/T13205-210.JPG 13205-300 3,00 m 2 40-80 g 154 cm 265 g 13.490 Ft helyett
9.090 Ft
Napi akció