Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

HALRADAR ET MINI

Megint egy intelligens, és egyben rendkívül hasznos termékkel lepte meg a magyar horgászokat az Energofish Kft. Ráadásul még a pénztárcákat sem terheli meg túlságosan, praktikus ajándék lehet az év minden napján.

 Az Energo Team radar egy zsebméretű halkereső melynek működtetése pofonegyszerű és rendkívül gazdaságos. Univerzális, használható partról és csónakból, megkönnyítve a horgászok dolgát. Energiafogyasztása alacsony, viszont több alkalmazási funkcióval rendelkezik. A radarfej 40 fokos szögben végzi a mélységmérést és a halkeresést, 0-30 méter, vagy 0-99 láb között. Ez a halradar széles körben alkalmazható, tavakon, folyókon, tengeren, mély és sekély vízben egyaránt.

 A képernyő felbontása 64x64 pixel. A teljes mélység adatainak olvasása mellett lehetőség nyílik a Zoom funkció használatára is. Ennek segítségével pontosabb képet kapunk egy-egy szűkebb területről.

A radar két részből áll, egy érzékelő fejből és egy olvasó egységből. Az érzékelő fejet egyszerűen a vízbe lógatva- ilyenkor a vezetéken elhelyezett öt darab habszivacsból készült korong tartja a víz színén a fejet-, vagy pedig fix állványra szerelve tudjuk használni. Lékhorgászatnál a megfelelő horgászhely megválasztása nem könnyű dolog. Hogy megspóroljuk a felesleges lék fúrásokat, a következő trükköt ajánlom mindenki figyelmébe. A fejet a jégre téve és vizet öntve köré – hogy a légbuborékokat kiküszöböljük-, „átlátunk" a jégen és könnyen megtaláljuk a keresett halat.

 További információkat a tesztek között olvashat az EnergoTeam mini halradarról szóló cikkben.

 Kínálatunkban megtalálható a megfelelő csónakra szerelhető radartartó állvány.

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Típus Fogyasztói ár   Rendelt darab  
74870-001 https://energofish.hu/images/thumbimage/T74870-001.JPG 74870-001 ET Mini 24.200 Ft helyett
12.890 Ft
Napi akció