Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

CARP HUNTER BOTRA SZERELHETŐ KAPÁSJELZŐ

Carp Hunter botra szerelhető kapásjelző

Az EnergoTeam rendkívül sok hasznos kiegészítőt kínál a horgászok számára, ami a vízparton töltött idejük eredményességét sokban megtudja növelni. Jelen esetben is igaz ez, mivel a CarpHunter szériában megjelent egy praktikus kompakt kiegészítő, ami az állóvízi horgászok mellett, a folyóvízeken is sok esetben előnnyel szolgál.

A CH botra szerelhető kapásjelző rendkívül kompakt, kis méretű termék, mely egy csipeszes rendszerű ráfogatóval lett szerelve. A bottestre egy mozdulattal ráhelyezhető, majd a horgászat végével levehető. 

A bottestre helyezés után a főzsinórt be kell akasztani a kapásjelző erre kialakított részébe és ezáltal, kapás esetén a zsinór oda-vissza mozgásáa által hangjelzést ad le.

A rászorító mellett be és kikapcsoló gomb van az eszközön. Erőforrásaként 3db lr44 1.5v elem szolgál (ez nem része a csomagnak).

Folyóvízre, ahol minimalizálni kell a felszerelés mennyiségét, ez a kis, praktikus kiegészítő nagyon hasznos lehet, akár éjszaka is, rablózáshoz kiefejezetten ajánlott.

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Típus Méret Erőforrás Fogyasztói ár Rendelt darab  
78006-331 https://energofish.hu/images/codeimage/C78006-331.JPG 78006-331 Mini elektromos kapásjelző Kompakt 3db lr44 1.5v 1.490 Ft