Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

WYWCHWOO SYSTEM SELECT 12FT ROD SLEEVE

Az angol Wychwood cég évtizedes fennállása óta egyre csak fejlődik és egyre minőségibb, ötletesebb termékekkel áll a horgászok rendelkezésére. Nem is történhetne ez másképp, hiszen a mai modern horgászat szülőhazájában jobbnál jobb termékek és neves gyártók versenytársaként olyan színvonalú termékekkel kell a piacra lépniük, ami megnyeri a szakmailag felkészült, igényes horgászokat. A szigetországi sporik számára az már másodlagos, hogy ehhez a minőséghez egy nagyon jó ár is párosul. Így történhet meg az, hogy a magyarországi horgászokhoz is eljutnak ezek a kivételes minőségű termékek megfizethető áron.

Ebben a botzsákban biztonságban tudhatjuk a legdrágább felszerelésünket is. Vastagon párnázott anyag, erősített varrások és cipzár. A felső részén egy széles kibővítést kapott, hogy a legnagyobb (50-es) keverőgyűrűvel rendelkező horgászbot is beleférjen.

A táska alsó részén egy olyan borítást kapott, mely teljesen vízálló, így nem csak a vizes fű nem áztatja át, hanem ha konkrétan egy tócsába tesszük bele, az sem árt neki.

A vállpántra külön, nem is akármilyen párnázott rész került, hogy a hosszan tartó cipekedés során sem nyomja el a vállunkat.

Oxford 600D anyag

Vízálló PU-alj

Erősített cipzár

Párnázott vállpánt

Vastag párnázás a maximális védelem érdekében

1db 2-részes 3,60m-es szerelt bot (bot+orsó) tárolására alkalmas

Hossza: 193cm

 

Ne sajnáljuk ki a bottal való törődést és tartsuk Wychwood bottáskában.

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Fogyasztói ár Rendelt darab  
WYWH2-417 https://energofish.hu/images/codeimage/CWYWH2-417.JPG WYWH2-417 10.990 Ft