Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

CARPON ÖSSZEHAJTHATÓ KOMFORT 110X70 CM PONTYMATRAC

CarpOn Komfort összehajtható pontymatrac 110x70 cm

A modern ponty és békéshalas horgászat szerencsére kötelező eszközévé tette a horgászati felszereléseknek a különféle matracokat és bölcsőket. A sűrűn telepíett halastavakon és kapitális méreteket rejtő vízterületeken nagyon fontos lett a halak védelme, a fokozott nyomás miatt. A kifogott, majd visszahelyezett hal védelme felértékelődött. Ha nem használunk pontymatracot, akkor sérülhet a kifogott hal külsején lévő nyálkaréteg, ami a különfajta fertőzésektől védi meg, de fizikai sérülést is kaphat, egy-egy rossz ugrás után.

A CarpOn pontymatraccal méreteinek köszönhetően, kicsi rá az esély, hogy a közepére helyezett hal, egy figyelmetlen pillanatban a matrac mellé, esetleg a földre kerüljön. Ezen felül a 10 kg feletti pontyok és gyönyörű, könnyen sélülő tokhalak is biztosan elférnek rajta. A termék szélső peremmel rendelkezik, így plusz védelmet biztosítva a halaknak.

Mérete: 110x70 cm

A matrac mérlegelésre is alkalmas, mivel összehajtva a felső részén két fül található, amibe a mérleg erre alkalmas része beakasztható. Két oldala összecsatolható, így a hal a mérlegelés során nem tudja szétrúgni és nem tud kiugrani belőle.

A fogások ráhelyezése előtt, ne felejtsük el benedvesíteni a matracot. - ez nyáron kiemelten fontos tényező.

Bővebben
Cikkszám Kép Cikkszám Típus Méret Fogyasztói ár Rendelt darab  
73756-091 https://energofish.hu/images/codeimage/C73756-091.JPG 73756-091 Komfort 110x70x10 cm 12.990 Ft helyett
9.990 Ft