Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

1 - 24 / 245
Elemek:
Rendezés:

Elsősorban a horogra való csalétek még vonzóbbá tételére lett kifejlesztve, de etetőanyaghoz keverve is hatásos. A rablóhalas termékek kevésbé "szagosak", mint más márkák hasonló produktumai, mégis legalább annyira fogósak.

210 Ft
A Joker etetőanyagok beetetés után a vízoszlop teljes magasságában szétterülnek lebegő és liftező részecskék formájában, amik kitűnően vonzák a halakat.
890 Ft
A kis fajsúlyú alapanyagokból összeállított etetőanyag közel harmada lebeg, liftezik beetetés után.
490 Ft
Intanzív hatású távcsalikeverékek, durvább és finomabb szemcsemérettel.
990 Ft

A Tímár mix kiváló választás szinte minden alkalomra!

520 Ft
A ponty-kárász etetőanyagok speciális aromakeverékkel készülnek, karobporral ízesítettek, durva szemcseméretűek.
520 Ft
A Ponty Extra etetőanyag egyszerűbb, olcsóbb változata. Tiszta és opálos vízhez igazodó etetőanyag, piros, sárga és fekete színben.
520 Ft
Alapanyagnak számító etetőanyag, elsősorban keszegezésnél, ez a pökölt magvakat tartalmazó készítmény, mely kellemes aromájával növeli a hozzákevert etetőanyagok hatásosságát.
520 Ft
Az óvatos növényevő hal, az amúr beetetéséhez remek összetételű etetőanyag zöldlisztet, zöld angolmorzsát, lenmagot és mézaromát tartalmaz.
520 Ft
Főként etetőkosaras fenekező horgászathoz kifejlesztett termék, intenzív aromákkal: eper, tutti-frutti.
520 Ft
A Kaya intenzív távcsalihatású etetőanyag-kombinációban a kiváló minőségű alapanyagok és természetes aromák mellett a halak valódi táplálékukat is megtalálják.
990 Ft
A Nashi etetőanyag-kombinációban az etetőanyaghoz az aromákon kívül eredeti, élővizekből származó szúnyoglárva-őrleményt adagoltak, így ebben a halak természetes táplálékukat találják meg.
990 Ft

A tigrismogyoró köztudottan a nagytestű pontyok kedvenc csemegéje.

520 Ft

 

A kukorica, a hagyományos csalogató etetés alapja már évek óta.

780 Ft

Főtt kukorica, búza és kender keveréke.

950 Ft

A csíráztatott kendermag elsősorban a bodorka csalogatásakor kihagyhatatlan, de a pontyok is előszeretettel fogyasztják.

1.515 Ft
Szinte kivétel nélkül minden etetőanyag alkotóeleme.
1.290 Ft

 

A főtt magvak használata alapvető fontosságú a keszegek, kárászok, pontyok és amúrok horgászatában!

605 Ft

 

Első osztályú alapanyagok felhasználásával készült főtt mag-mix.

1.210 Ft

 

Első osztályú alapanyagok felhasználásával készült édesített főtt mag-mix. Elsőszámú alkotóeleme a tigrismogyoró, mely köztudottan a termetes pontyok kedvenc csemegéje.

990 Ft

A nagypontyok kedvenc csemegéje.

1.430 Ft

 

Ezek a keverékek az SBS Premium kategóriás mixei, amelyre méltán lehet büszke a cég mind népszerűségét, mind eredményességét tekintve. Az SBS cég legtöbb összetevőt tartalmazó legkomplexebb összeállításai.

3.490 Ft

 

Az aromásított kukoricacsíra likőr az elmúlt 10 évben az egyik legnépszerűbb rendelkezésre álló folyékony táplálék-kiegészítő lett a ponty horgászata során.

2.490 Ft

 

Liquid Liver, azaz a májpor folyékony változata. A legtöbb pontyhorgász előszeretettel használja a májport a halas alapmixek elengedhetetlen kiegészítőjeként.

4.700 Ft