Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház Peca Pláza – horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház

részletes keresés

Szűrés Ár szerint


Szűrés kategóriákra

Szűrés márkákra

1 - 20 / 20
Elemek:
Rendezés:

 

A kukorica, a hagyományos csalogató etetés alapja már évek óta.

780 Ft

Főtt kukorica, búza és kender keveréke.

950 Ft

A csíráztatott kendermag elsősorban a bodorka csalogatásakor kihagyhatatlan, de a pontyok is előszeretettel fogyasztják.

1.515 Ft
Szinte kivétel nélkül minden etetőanyag alkotóeleme.
1.290 Ft

 

A főtt magvak használata alapvető fontosságú a keszegek, kárászok, pontyok és amúrok horgászatában!

605 Ft

 

Első osztályú alapanyagok felhasználásával készült főtt mag-mix.

1.210 Ft

 

Első osztályú alapanyagok felhasználásával készült édesített főtt mag-mix. Elsőszámú alkotóeleme a tigrismogyoró, mely köztudottan a termetes pontyok kedvenc csemegéje.

990 Ft

A nagypontyok kedvenc csemegéje.

1.430 Ft

 

Egyforma méretű, horogálló, kézzel morzsolt kukorica szemek.

500 Ft

Egyforma méretű, horogálló, válogatott nagyméretű búzaszemek.

500 Ft

Száraz tigrismogyoró, mely elsősorban a pontyok és amúrok kedvenc csemegéje.

1.208 Ft

Az egyedülálló színezésű, válogatott,prémium kukoricaszemeknek nem bírnak ellenállni a halak! Az ízesítésre használt legfogósabb aromák garantálják a hatást.
 

890 Ft

A főtt magvak használata alapvető fontosságú a keszegek, kárászok, pontyok és amurok horgászatában!

665 Ft

A sikeres horgászat alapja az etetés!

2.940 Ft
A Stég Product tejsavas erjesztésű kukorica, teljes mértékben természetes anyagokból készült, TARTÓSÍTÓSZER MENTES TERMÉK!
790 Ft

Carp Expert tejsavas kukorica - Natúr 800 grammos kivitel - Tejsavas erjesztésű - a nyár, illetve őszi időszak egyik legfogósabb csalija. A szoktató etetéstől,csalizásig, széles körűen alkalmazható. A nyári melegebb vizekben nagyon eredményesen használhatóak a tejsavas erjesztéssel készített magvak. Ezek a kissé savanykás illatú és ízű termények vonzzák a pontyokat, amurokat és szinte minden békéshalat. 

790 Ft

Carp Expert tejsavas tigrismogyoró - Natúr 800 grammos kivitel. Tejsavas erjesztésű - a nyár, illetve őszi időszak egyik legfogósabb csalija. A szoktató etetéstől,csalizásig, széles körűen alkalmazható. A nyári melegebb vizekben nagyon eredményesen használhatóak a tejsavas erjesztéssel készített magvak. Ezek a kissé savanykás illatú és ízű termények vonzzák a pontyokat, amurokat és szinte minden békéshalat. 

1.590 Ft

Carp Expert tejsavas Holiday mix - 800 grammmos kivitel (búza, kukorica, kender) - Tejsavas erjesztésű - a nyár, illetve őszi időszak egyik legfogósabb csalija. A szoktató etetéstől,csalizásig, széles körűen alkalmazható. A nyári melegebb vizekben nagyon eredményesen használhatóak a tejsavas erjesztéssel készített magvak. Ezek a kissé savanykás illatú és ízű termények vonzzák a pontyokat, amurokat és szinte minden békéshalat. 

990 Ft